Перейти к содержанию

Новости Японія, школярки і ніякого Сайлент Хілла - дивіться сюжетний трейлер Silent Hill f

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Konami провела офіційну презентацію Silent Hill f через два з половиною роки з моменту анонсу гри. На жаль, автори так і не назвали дату виходу, але зате представили атмосферний трейлер, що розкриває сюжетну зав'язку.

00552.iExqR1p.thumb.jpg.8dcea253b1fc3cadde8da84be4f306f4.jpg

Всупереч назві, в Silent Hill f геймери потраплять не в сумнозвісний Сайлент Хілл, а у вигадане японське містечко Ебісугаока зразка 60-х років минулого століття. На головній ролі стоїть школярка Хінако Сімідзу, чиє життя перетворилося на справжнє пекло після того, як місто огорнув туман. Потрапивши в спотворений світ кошмарів, героїня має розв'язувати головоломки і битися з монстрами, щоб врятуватися. Ключова тема сюжету Silent Hill f - "прийняття краси, прихованої в жаху".

Виробництво гри доручили тайванській студії NeoBards Entertainment, а за сюжетну складову відповідає знаменитий японський новеліст Рюкісі07, якого геймери можуть знати за творами "Коли плачуть Цикади" і "Коли плачуть Чайки". Серед композиторів затесався легендарний Акіра Ямаока (Akira Yamaoka), а над дизайном монстрів і персонажів працював художник Kera.

Нижче парочка коментарів від провідних розробників:
"Я досі пам'ятаю, що відчув, коли вперше зіткнувся із задушливою і гнітючою атмосферою Silent Hill. Вона досі глибоко зворушує мене і, як і раніше, захоплює. Для мене велика честь брати участь у розвитку серії, з якою у мене пов'язано так багато спогадів. Я вклав у цю історію багато зусиль, і я думаю, що не став би заперечувати, якби вона виявилася моїм останнім дітищем. Для мене серія Silent Hill - це більше, ніж просто збірка історій. Це неймовірний, феноменальний спосіб досліджувати і пізнавати серце і розум людини. Я сподіваюся, що всім нашим зарубіжним друзям сподобається те, яким Silent Hill може бути в іншому сетинґу, наприклад, у Японії."

Рюкісі07, сценарист

"Я люблю серію Silent Hill, і вона справила на мене великий вплив. Зокрема, я постійно згадую Silent Hill 2, написи на стінах, музику і дизайн монстрів. Тому, коли справа дійшла до Silent Hill f і перенесення сеттінгу в Японію, нам потрібно було придумати щось дещо відмінне, і мені довелося добряче подумати над тим, як домогтися цього відчуття. Найскладніше було з дизайном монстрів. Мені потрібно було врахувати все, що було в Silent Hill раніше, і зрозуміти, як зробити цю гру в іншому напрямі, але при цьому зберегти саму суть "Сайлент Гілла". Можливо, це будуть не ті ж самі залиті кров'ю, іржавіючі декорації, але я щиро сподіваюся, що вам сподобається наше бачення і створений нами світ."

Kera, художник

"Вперше я зіграв у  Silent Hill близько 20 років тому. Для мене велика честь, що мені запропонували попрацювати над серією з такою багатою історією. Я відповідав за музику для Потойбіччя, відомого в цій грі як «Темне святилище». Я написав саундтрек для тривожного, але прекрасного світу, в якому використовуються образи зі святилищ, які поєднують стародавню японську придворну музику з темним ембієнтом. Я використовував різні прийоми, які дозволять геймерам відчути агонію головної героїні, її внутрішній конфлікт, страх та інші емоції. Сподіваюся, ви самі відчуєте це у грі."

Кенсуке Інаге (Kensuke Inage), композитор

Разом із показом сюжетного трейлера розробники розкрили системні вимоги для ПК:

Мінімальні

Режим "продуктивності", 720p при 30 fps.

• Операційна система: 64-бітна Windows 11.
  • Процесор: Intel Core i5-8400 чи AMD Ryzen 5 2600.
  • Відеокарта: NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti або AMD Radeon RX 5700.
  • Оперативна пам'ять: 16 Гб.
  • DirectX 12.
  • Місце на накопичувачі: 50 Гб (бажано SSD).

Рекомендовані

Режим "продуктивності", 1080p при 60 fps.
Режим якості, 1080p при 30 fps.

• Операційна система: 64-бітна Windows 11.
  • Процесор: Intel Corei7-9700 або AMD Ryzen 55500.
  • Відеокарта: NVIDIA GeForce RTX 2080 або AMD Radeon RX 6800 XT.
  • Оперативна пам'ять: 16 Гб.
  • DirectX 12.
  • Місце на накопичувачі: 50 Гб (обов'язково SSD).

Silent Hill f розробляється для ПК (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store), PlayStation 5 і Xbox Series. Термінів релізу поки немає, хоча гру вже можна додати до списку бажаного.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.