Перейти к содержанию

Новости Успіх Warhammer 40,000: Space Marine II перевершив очікування Saber

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Про успіхи Warhammer 40,000: Space Marine II було відомо ще від самого релізу гри - сиквел відзначився доволі теплим прийомом з боку аудиторії та досяг накладу в 5 мільйонів проданих копій лише за кілька місяців. Схоже, стартові показники Space Marine II перевершили всі очікування розробників, про що заявив особисто генеральний директор Saber Interactive Метью Карч (Matthew Karch) у недавньому інтерв'ю.

warhammer_40_000_space_marine_ii-2.thumb.webp.deff6dc6e264e8fb4400b98d51fe6a8e.webp

Карч уточнив, що автори від самого початку були впевнені у своєму дітищі, чому також посприяв хайп навколо анонсуючого трейлера. Вони знали, що гра продасться добре, але навіть так успіх виявився набагато вищим за очікуваний:
"Я знав, що Space Marine II матиме успіх - я зробив ставку на те, у що сам грав, провівши в сиквелі понад 300 годин. Чи знав я, що цього року буде продано понад шість мільйонів копій? Ні. Але я знав, що гра буде добре продаватися."

Мэтью Карч

Значні продажі Space Marine II дали змогу Saber продовжувати розширюватися і наймати нових фахівців для розробки майбутніх проєктів. На хвилі успіху автори поспішили анонсувати триквел. Крім того, вони пообіцяли, що Space Marine II отримуватиме контентні оновлення ще найближчі кілька років.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.