Перейти к содержанию

Новости Гейм-директор Call of Duty: Black Ops III очолив нову студію Sony

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Не одними закриттями і скороченнями єдині - Sony сформувала нову дочірню студію Dark Outlaw Games, на чолі якої став ветеран Activision Джейсон Бланделл (Jason Blundell). Про відкриття студії повідомив особисто розробник під час бонусного подкасту Джеффа Герстманна (Jeff Gerstmann).
call_of_duty_black_ops_3-29.thumb.webp.577810c82464b8cff25e0992c0412cd7.webp
"У мене з'явилася приголомшлива можливість відкрити нову компанію в складі PlayStation Studios для Sony. Студія називається Dark Outlaw Games. Вона якийсь час працювала в тіні, і ми вийдемо на світло тільки тоді, коли нам буде про що розповісти. Для мене в цій історії найголовніше гра, а не студія. Тому ми не влаштовуємо фанфари і не кричимо про це на кожному кроці.
І це така честь - працювати разом із Sony у складі першокласної студії. Знаєте, Sony не завжди відкриває подібні студії, тож мені дуже приємно мати такий привілей. Наразі ми набираємо персонал, і діємо досить тихо вже якийсь час. Не буду особливо поширюватися про те, що саме ми робимо. Як я вже сказав, для початку потрібно згуртувати команду, щоб ідеї спрацювали.
Це дуже хвилююче, і я, як і раніше, в захваті від того факту, що на даному етапі моєї кар'єри у мене з'явилася така можливість. У мене завжди є бажання показати щось нове, розбурхати гравців чимось особливим, розвинути нову франшизу тощо. Це змушує мене підхоплюватися з ліжка щоранку."

Джейсон Бланделл

За свою кар'єру в ігровій індустрії Бланделл здебільшого запам'ятався завдяки роботі над серією Call of Duty. Зокрема, він обіймав посади виконавчого продюсера Call of Duty: Black Ops, дизайн-директора основної кампанії Call of Duty: Black Ops II і гейм-директора Call of Duty: Black Ops III, включно із зомбі-режимом.

Схоже, геймерам доведеться почекати ще якийсь час до офіційного анонсу дебютної гри студії. Будь-яких заяв з боку самої Sony поки що немає.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.