Перейти к содержанию

Новости Hazelight Studios уже працює над наступною грою

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Робочі процеси в Hazelight Studios не припиняються ні на хвилину. Не встигла студія відсвяткувати вкрай успішний реліз Split Fiction, як автори вже почали планувати новий проєкт - про це заявив особисто глава студії Юсеф Фарес (Josef Fares) під час недавнього подкасту Skill Up.

split_fiction-5.thumb.webp.729cee2875a1240d8fe1119e71d2d196.webp

За словами Фареса, робота над наступною грою Hazelight стартувала ще місяць тому, тобто до офіційного релізу Split Fiction. За цей час студія підготувала дизайн-документи приблизно на 130 сторінок, де розписані начерки сценарію, описи основних елементів геймплею, рівнів тощо. Як і раніше, Фарес із неймовірним ентузіазмом підходить до створення свого нового проєкту, запевняючи, що яким би позитивним не був прийом Split Fiction, наступна гра обов'язкове її перевершить.
"Ми в команді думаємо так - "вау, їм це дуже сподобалося, але ми можемо зробити ще краще!" Замість того, щоб перейматися, мовляв "чорт, як нам перевершити це, або поліпшити те", ми просто відчуваємо "ох, просто дочекайтеся того, що ми зробимо далі!""

Юсеф Фарес

Водночас Фарес вкрай позитивно відгукується про партнерство з Electronic Arts:

"Ми не пітчимо проєкти EA, а просто говоримо "ми зробимо це" і все. У них нуль претензій до того, що ми робимо. Тому, я можу сказати, що EA - хороший партнер.
Ніхто не вірить мені, коли я кажу це. Чесно, я не знаю, що EA робить з іншими компаніями. Може, вони конфліктують з іншими розробниками, але з нами ні. Вони поважають нас, поважають те, що ми робимо, і я завжди чітко даю їм зрозуміти, що вони не можуть вплинути на наше дітище. З цієї точки зору, ми стали однією з найуспішніших студій під крилом EA."

Юсеф Фарес

Hazelight має намір випустити свій наступний тайтл через 3-4 роки. Повноцінний анонс із подробицями варто очікувати лише на фінальних стадіях виробництва.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.