Перейти к содержанию

Новости Шоураннер серіалу за God of War: "Amazon уже замовила два сезони"

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Після перезапуску виробництва серіальної адаптації God of War біля керма став Рональд Д. Мур (Ronald D. Moore) - виконавчий продюсер кількох сезонів "Заради всього людства". Він завітав у гості до подкасту The Sackhoff Show, де обмовився кількома словами про екранізацію.

god_of_war_2018-2.thumb.webp.70c15bbead0ae45c2ff2df0771563e7c.webp

Якщо вірити Муру, Amazon замовила одразу два сезони "Бога війни", але наразі поки що пишеться сценарій лише для першого. Шоураннер теж бере участь у цьому процесі. Нагадаємо, серіал заснований на перезапуску 2018-го. Інших подробиць немає.

Мур зізнався, що намагався пограти в God of War, але в нього не вийшло через складне управління. "Я не геймер. Я виріс на іграх з аркадних автоматів на кшталт Defender і Asteroids, тому добре б'ю по кнопках і вставляю четвертаки. Але нинішні контролери... Натисніть на R1. А де це? Ну ось, я помер", - поскаржився фахівець. Однак цей промах не лякає його - судячи з інтонації, роботу над серіалом він сприймає як цікавий челендж.

Нагадаємо, до адаптації також причетні PlayStation і кінокомпанія Vertigo. Творчий керівник Sony Santa Monica Корі Барлог (Cory Barlog) займає крісло виконавчого продюсера шоу. Проєкт анонсували ще 2022 року.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.