Перейти к содержанию

Новости Свен Вінке: одиночні ігри не мертві - "вони просто мають бути хорошими"

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
На тлі нескінченних суперечок про долю однокористувацьких проєктів у сучасному геймдеві глава Larian Studios Свен Вінке (Swen Vincke) знову виступив на їхній захист. Іменитий розробник відреагував на чергову хвилю заяв про нібито втрату актуальності таких тайтлів в епоху ігор-сервісів. "Проблема в тому, що таке ставлення має свої наслідки. Адже не встигнеш озирнутися, як воно стане мантрою", - скаржиться Вінке.

00188.P13J60O.thumb.png.4f01af8086dc9efe4d7e8059f53cfd69.png

"Зараз та пора року, коли великі однокористувацькі ігри оголошуються мертвими. Подумайте гарненько. Це не так. Вони просто мають бути хорошими."

Свен Вінке

Приводом для твіту послужили розмови про те, як "важливі діячі індустрії" обговорюють відсутність майбутнього у великих одиночних ігор. "Це мене турбує. Тому що я не думаю, що вони мають рацію", - пише Вінке.
"Я просто намагаюся навести контраргумент. Думаю, хороші одиночні ігри продовжуватимуть показувати такі ж хороші результати, як і раніше. Їм просто потрібно бути якісними і досить інноваційними."

Свен Вінке

Baldur's Gate III, створена під керівництвом Вінке, - живий доказ його слів. Гра зібрала рекордну кількість нагород і привернула мільйони гравців, показавши, що якісні поодинокі RPG все ще в ціні. З останнього можна згадати Kingdom Come: Deliverance II, чиї показники теж підтверджують: хороша одиночна пригода завжди знайде свою аудиторію.
Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.