Перейти к содержанию

Новости Важко перевершити три GOTY - ветеран Bethesda про прощання зі студією

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
На Game Developers Conference Нейтан Перкіпайл (Nathan Purkeypile), колишній провідний художник у Bethesda, розповів, чому залишив компанію після 14 років роботи. Він доклав руку до таких хітів, як Fallout 3, The Elder Scrolls V: Skyrim і Fallout 4.

00191.DlGl9P6.thumb.jpg.195fd47d98db12c1ac9a05bcf179736f.jpg

"Fallout 3 показала себе непогано, але Skyrim була чимось зовсім іншим, унікальним. У підсумку три гри, над якими я працював, отримали на релізі найбільше нагород "Гра року"."

Нейтан Перкіпайл

Дизайнер залишив Bethesda 2021 року, під час розроблення Starfield, і пішов в інді. Перкіпайл зізнався: "Я не відчував особливої необхідності знову братися за великий AAA-проєкт і намагатися досягти того ж". За його словами, успіх Skyrim і Fallout був не тільки результатом таланту, а й вдалого збігу обставин.
"Переплюнути це дійсно складно. Я сподіваюся, що The Elder Scrolls VI буде чудовою грою, але перевершити таке досягнення - вкрай важко, тому мені хотілося знайти для себе новий виклик."

Нейтан Перкіпайл

Нагадаємо, Перкіпайл нещодавно випустив The Axis Unseen - хоррор-екшен з елементами RPG і симулятора полювання. Проєкт поки що не здобув великої популярності, але має "дуже позитивну" оцінку в Steam на основі 228 рецензій.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.