Перейти к содержанию

Новости Журнал Game Informer офіційно воскрес

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Влітку минулого року торговельна мережа GameStop оголосила про закриття Game Informer - найстарішого відеоігрового видання в США, яке випускало повноцінні щомісячні журнали протягом 33 років. Як виявилося, на цьому історія Game Informer не закінчується, бо повне забуття вдалося оминути завдяки компанії Gunzilla Games, яка викупила права у GameStop.

02592.VRVSYO7.thumb.jpg.2ff21983a1a78e2ec137e8dbd4975b89.jpg

"Минулого літа я, як і решта членів команди, був у розпачі, коли наша колишня материнська компанія закрила Game Informer. <...> Найбільше нас вразила реакція наших читачів, глядачів та ігрової індустрії загалом. Я отримав незліченну кількість повідомлень про те, як журнал вплинув на їхнє дорослішання, і про те, як вони раділи кожному випуску. Для одних Game Informer був провідником у світ ігор як хобі, а для інших він став іскрою, яка привела до кар'єри в ігровій індустрії. Через понад 30 років публікації це стало справжньою втратою, яка торкнулася не тільки нашої згуртованої команди. Це було схоже на щось, від чого не можна відмовлятися без бою.
За місяці, що минули відтоді, відбулося дві примітні події. По-перше, Game Informer як бренд і видання було викуплено й отримало нове життя. По-друге, вся команда, яка працювала разом до закриття Game Informer, повернулася - від редакторів до продюсерів і не тільки. УСЯ команда. Серйозно, я досі не можу в це повірити. <...> Після того, як ми зв'язалися з нашими людьми і переконалися, що вони зацікавлені, компанія Gunzilla Games отримала права на Game Informer...
Ми дуже раді знову працювати разом, і нам також не терпиться повернутися до виробництва і поспілкуватися з усіма вами незалежно від того, чи ви давній читач, розробник, про якого ми писали в минулому, або новачок, якому цікаво, чим ми займаємося. Я радий, що ви тут. Ми будемо раді вашим відгукам, питанням і коментарям, поки ми робимо перші кроки після перезапуску. Ми не змогли б дожити до цього моменту без вас."

Метт Міллер (Matt Miller), головний редактор Game Informer

Що примітно, компанія Gunzilla Games наполягла на збереженні редакторської незалежності Game Informer. Це означає, що команда, як і раніше, працюватиме автономно і ухвалюватиме 100% рішень про вміст кожного наступного випуску.

Найближчими тижнями колектив Game Informer має намір активно відновлювати й оновлювати свій сайт, а потім автори візьмуться за повернення фізичного видання журналу.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.