Перейти к содержанию

Новости Фанати вимагають, але чи потрібна Killzone зараз - роздуми композитора серії

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Легендарна серія Killzone, яку колись вважали відповіддю Sony на Halo, вже понад десять років залишається в забутті. Композитор франшизи Йоріс де Ман (Joris de Man) у бесіді з VideoGamer поділився думками про гіпотетичне повернення культового шутера.

00229.7jFT2rl.thumb.jpeg.b92a5b665a037b5aad8d24717d460789.jpeg

"Я знаю, що фанати створювали петиції з проханням повернути Killzone, - зазначив де Ман. - Але питання непросте".
"Я не можу говорити від імені Guerrilla Games <...> Не знаю, чи побачимо ми цю серію знову. Дуже сподіваюся, адже вона дійсно залишила слід в індустрії. Однак її перезапуск має враховувати зміни в уподобаннях аудиторії та сучасні тенденції - все ж Killzone завжди вирізнялася доволі похмурим стилем."

Йорис де Ман

На його думку, ремастер класичних частин міг би зустріти теплий прийом, а ось нова гра - питання спірне.
"Оновлені версії старих ігор, думаю, могли б стати успішними. А ось щодо абсолютно нового проєкту не впевнений. Може, аудиторія вже пішла далі і не чекає повернення Killzone. Іноді здається, що гравці зараз віддають перевагу більш казуальним і динамічним розвагам."

Йорис де Ман

Остання частина серії, Killzone: Shadow Fall, вийшла 2013 року серед стартових тайтлів для PlayStation 4, однак відтоді Guerrilla Games повністю зосередилася на Horizon - яскравій і комерційно успішній франшизі. Як зізнався арт-директор студії Рой Постма (Roy Postma) в інтерв'ю наприкінці жовтня минулого року, команді було необхідно "освіжити палітру". Вибір припав на проект, кардинально протилежний Killzone.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.