Перейти к содержанию

Новости Nightdive Studios не полишила ідею відродити No One Lives Forever

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Відома ремастерами класичних ігор Nightdive Studios продовжує мріяти про можливість доторкнутися до серії No One Lives Forever. Генеральний директор студії Стівен Кік (Stephen Kick) і директор із розвитку Ларрі Куперман (Larry Kuperman) в інтерв'ю VGC висловили оптимізм щодо можливого ремастера, незважаючи на нещодавнє закриття Monolith Productions.

00230.l3Xy2ow.thumb.png.7f356331c8c7724cd1dd71084ae819b1.png

Закриття Monolith, що належала Warner Bros., викликало побоювання серед фанатів щодо долі проектів студії. Так, Кік і Куперман понадіялися, що коли-небудь все ж зможуть зайнятися ремастером No One Lives Forever.

"Я не думаю, що ми зараз розуміємо, до чого все це призведе", - зізнався Куперман. - "Ситуація занадто свіжа, і я не впевнений. <...> Однак залишаюся оптимістом".

"Я б теж використовував це слово. Коли в індустрії відбуваються серйозні зміни, іноді це відкриває нові можливості. Тому ми налаштовані з оптимізмом. Думаю, шанс на щось хороше є, але поки складно сказати. Усе сталося занадто недавно. Не хочу повторюватися, але це дійсно так."

Стівен Кік

Журналіст після цього запитав безпосередньо представників Nightdive Studios, чи означає це, що вони не мають наміру здаватися в спробі зробити ремастер. Кік відповів: "Ніколи не здавайся. Ми ось не здаємося".

Серія No One Lives Forever, що з'явилася на світ у 2000 році, прославилася своєю шпигунською атмосферою, гумором і харизматичною героїнею Кейт Арчер, ставши для багатьох однією з найулюбленіших ігор свого часу. Однак у правах на франшизу чорт ногу зламає: за припущеннями Nightdive п'ятирічної давності, права якимось чином поділені між 20th Century Studios, Activision і Warner Bros. Сторони нібито в якийсь момент йшли на контакт, але так і не змогли розібратися, кому що належить.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.