Перейти к содержанию

Новости Новини про System Shock 3 можуть з'явитися протягом року - директор з розвитку Nightdive

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Nightdive Studios поділилася нехай і мізерними, але подробицями про долю System Shock 3 - продовження культової серії, яке вже давно зникло з радарів.

ss3_small.jpg.27f2a20296b4a81e88bc441b7082b1d2.jpg

В інтерв'ю VGC директор із розвитку Nightdive Ларрі Куперман (Larry Kuperman) визнав: ситуація з третьою частиною залишається "дуже складною". Однак він висловив надію, що ясність може настати "можливо, протягом року". Заява вселяє обережний оптимізм фанатам, які довгі роки чекають новин про проєкт.
"Не можу сказати, коли все остаточно проясниться — можливо протягом року, а може, й пізніше. Але одне можу сказати точно: у нас є чітке бачення того, що ми можемо реалізувати в рамках наших можливостей."

Ларрі Куперман

Коли мова зайшла про майбутнє серії після виходу ремастера System Shock 2, Куперман зазначив: "Подивимося, як усе складеться. У перших двох частинах ще маса нереалізованих ідей".

"Мене вже двічі сьогодні запитували, чому ми не зайнялися повноцінним ремейком [System Shock 2]. Я відповів: "Ви справді думаєте, що якщо ми працюємо над ремастером, то не зможемо взятися за ремейк у майбутньому?" Це те, що я поки що не можу ні підтвердити, ні спростувати. Але можу запевнити - новий контент обов'язково буде."

Ларрі Куперман

Спочатку System Shock 3 розроблялася OtherSide Entertainment під керівництвом Уоррена Спектора (Warren Spector) – творця оригінальної франшизи. Однак у якийсь момент студія передала права на продовження корпорації Tencent, після чого про долю проекту практично нічого не було чути. Це породило хвилю чуток про можливе скасування триквела.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.