Перейти к содержанию

Новости The Last of Us була «завершеною», тому що Дракман не знав, чи довірять йому сіквел

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

В  інтерв'ю Game Informer, присвяченому другому сезону серіалу "Остані з нас", президент Naughty Dog Ніл Дракманн (Neil Druckmann) розповів про "виклик", з яким зіткнулася команда при створенні The Last of Us Part II: продовження не було необхідним.

00231.zPbZCws.thumb.jpeg.3ee15eb360617f7626496640834e6e4b.jpeg

Розробляючи The Last of Us  Дракманн прагнув створити історію, яка б могла існувати самостійно, оскільки не знав, чи дозволить доля знову зайняти крісло гейм-директора.

"Коли ми створювали першу частину, я спеціально зробив її завершеною. Тому, що тоді я не був упевнений, чи дозволять мені взагалі колись знову керувати розробкою гри. Тому мені хотілося зробити історію, яка буде цілісною — із початком, серединою та кінцем. Якби мені більше не представився такий шанс, цей сюжет міг би існувати самостійно."

Ніл Дракманн

Щоб «виправдати» другу частину, Дракманн та його команда прагнули знайти концепцію, яка нібито не просто продовжувала тематику оригіналу та шлях персонажів, а й являла собою окремий твір. При цьому обидві гри мали доповнювати одна одну.

"І знову, та ж логіка працювала і з Part 2 — не знаючи, чи буде у нас шанс зробити ще один тайтл, ми хотіли, щоб вона мала чітке завершення, але при цьому багато в чому відображала ключові моменти першої частини."

Ніл Дракманн

Такий підхід пояснює, чому The Last of Us отримала таку потужну кінцівку. Але серія, певне, так і залишиться дилогією. Принаймні на даному етапі розвитку Naughty Dog.

А як історію можна назвати завершеною, з третього квітня нарешті зможуть самостійно з'ясувати користувачі ПК. Саме тоді The Last of Us Part II Remastered оселиться у Steam та EGS.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.