Перейти к содержанию

Новости Композитор серії Kingdom Hearts удостоїться нагороди BAFTA за видатні досягнення

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Уже за тиждень Британська академія кіно і телевізійних мистецтв оголосить одержувачів заповітних масок серед ігор 2024-го. Однак ім'я володаря призу в одній категорії за традицією оголошується заздалегідь. Нагороду BAFTA Fellowship вручать композитору Йоко Сімомурі (Yoko Shimomura).

00812.hkFu4UR.thumb.jpeg.fbf6f515f462003f28aa14eeca3d1a73.jpeg

Йоко Сімомура відома завдяки своїм саундтрекам для серії Kingdom Hearts, а також для інших проєктів на кшталт Street Fighter II, Parasite Eve, Super Mario RPG та ігор лінійки Mario & Luigi.
"Я дуже рада отримати таку вражаючу і престижну нагороду, хоча, чесно кажучи, я все ще не можу в це повірити. Та, ким я є сьогодні, сформувалася завдяки людям, які підтримують мене. Це дозволило мені займатися музикою, яка мені подобається, і відкрити для себе сферу ігор, де ця музика може процвітати. Я глибоко вдячна всій відеоігровій індустрії - тим, хто просить мене писати музику, і тим, хто її слухає. Я б хотіла, щоб вони, та й усі, хто є частиною мого життя, відзначили цю нагороду разом зі мною. Величезне вам спасибі."

Йоко Сімомура

Нагадаємо, BAFTA Fellowship вручають видатним представникам індустрії за великий внесок у розвиток кіно, ігор або телебачення. Серед попередніх лауреатів Шухей Йошида (Shuhei Yoshida), Хідео Кодзіма (Hideo Kojima), Гейб Ньюелл (Gabe Newell) та інші. Першим же одержувачем BAFTA Fellowship з ігропрому став автор SimCity і The Sims Вілл Райт (Will Wright).

21-а церемонія вручення нагород BAFTA Games Awards відбудеться 8 квітня.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.