Перейти к содержанию

Новости Джоел правильно вчинив у фіналі The Last of Us, вважає Ніл Дракманн

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Доленосне рішення Джоела у фіналі першої The Last of Us викликало безліч суперечок і обговорень серед фанатів гри. Чи можна вважати його дію правильною? Автор "Одних із нас" Ніл Дракманн (Neil Druckmann) упевнений - цілком можна.

00818.LXTpLXJ.thumb.jpeg.d23fabf8253de2b6e2ded821999273a7.jpeg

Перед прем'єрою другого сезону адаптації журналіст IGN запитав у авторів і акторського складу, чи вчинили б вони так само як Джоел? Ніл Дракманн, який обіймав крісло одного з гейм-директорів TLoU, виявився повністю на боці персонажа. "Думаю, Джоел мав рацію. Якби я був на його місці, сподіваюся, я зміг би вчинити так, як він, щоб урятувати свою доньку", - поділився Дракманн.

Його колега з адаптації  Крейг Мейзін (Craig Mazin) висловив схожу думку, але наголосив, що хотів би думати, що ухвалив би інше рішення в цій ситуації.

"Тут ми спостерігаємо цікаву ситуацію в плані моралі. І саме тому фінал першої гри настільки провокаційний і чудовий. Він просто не відпускає вас як гравця. Люди добираються до фіналу гри і перед ними постає питання - що б вони зробили? Що потрібно зробити, якщо є можливість врятувати світ, але ціною життя своєї дитини? Це відсилає ще до Авраама та Ісаака. Це дуже глибоко. Ідея жертвопринесення заради порятунку світу."

Крейг Мейзін

Дракманн також підкреслив, що для багатьох принести в жертву випадкову людину заради порятунку всього світу - не така вже й велика дилема. Але варто помістити на місце агнця для заклання його або її дитину, відповідь уже буде сильно відрізнятися.

Тим часом Белла Рамзі (Bella Ramsey), яка зіграла Еллі, вважає, що Джоел насправді врятував світ, тільки не загальний, а виключно свій. Їй вторить Янг Мазіно (Young Mazino), який зобразив Джессі: "Так, він врятував свій світ. Кому є діло до всього світу, якщо твій власний зруйнований?"

Нагадаємо, другий сезон The Last of Us стартує вже 13 квітня в сервісі Max від HBO. На глядачів чекають сім серій тривалістю близько години або трохи більше.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

17 минут назад, Brazik сказал:

Конечно правильно. Концепция самопожертвования ради группы людей потеряла свою актуальность. Это как пойти воевать за чьи-то интересы, за родину. Родина того не стоит, ценность имеет конкретная жизнь для конкректного человека, а заставлять человека эту жизнь отдать, это чистый абюз, обман, и подмена понятий.

Кстати да. Хорошо сказано!

Я Джоела не виню. Она для него была как дочь и так просто ее отдать как кусок мясо с надеждой что из ее тела сделают противоядие от зомби это тупняк))) я своего малого бы в жизни не отдал на эксперименты. Думаю любой батя так же мыслит :vart:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.