Перейти к содержанию

Новости У Marathon не буде просторового чату, щоб скоротити токсичність

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
У багатьох багатокористувацьких іграх є просторовий або ж проксиміті-чат. Він дає змогу геймерам чути одне одного, і що менша відстань, то краще чути співрозмовника. У цієї технології є як позитивні, так і негативні сторони. У Bungie вирішили, що мінусів усе ж таки більше, тому в Marathon не буде проксіміті-чату.

00985.UzdNRL5.thumb.jpeg.6dfdc80da82472d3a741a778d4c89bc4.jpeg

Про це в розмові з PC Gamer розповів гейм-директор Джо Циглер (Joe Ziegler). За його словами, Bungie не є противницею просторового чату, але його впровадження може серйозно похитнути безпечне середовище, яке команда намагається вибудувати в Marathon.
"Мені здається, ще ніхто не придумав гарного рішення [для проблеми токсичності в іграх]. Ми прагнемо створити безпечне середовище, у якому гравці не будуть просто кричати один на одного або творити жахливі речі. Ми не готові впровадити проксіміті-чат, поки в нас не з'явиться рішення. Якби ми чарівним чином знайшли вихід, ми б додали цю опцію в гру. Але просто зараз це вкрай непросте завдання, над яким б'ються багато компаній."

Джо Циглер

В іншому інтерв'ю Циглер пояснив, як Marathon конкуруватиме з іншими екстракшн-шутерами на кшталт Escape from Tarkov. Насправді - ніяк! На думку керівника, багато проектів зазнають невдачі якраз через те, що занадто сильно намагаються змагатися з іншими представниками жанру. Однак вкладатися потрібно саме в ті аспекти, які виділяють гру на тлі інших.
"Можливо, прозвучить наївно, але я все ж таки буду чесним... Як на мене, розробка ігор не означає пряму конкуренцію і спробу відкусити чужий шматок пирога. Я бачу це як пропозицію чогось цікавого і крутого, що зможе співіснувати разом з іншими тайтлами та бути такою ж важливою частиною індустрії."

Джо Циглер

Тому Bungie вносить у Marathon багато динаміки - таким чином у студії хочуть створити цікаві історії для гравців. "Наша мета - щоб ви могли розповісти кому-небудь класну історію після проведеного в Marathon вечора", - поділився Циглер.

Marathon стартує 23 вересня на ПК (Steam), PlayStation 5 і Xbox Series. Шутер позиціонують як преміальний продукт, але віддавати його за повну ціну не збираються. Детальніше про це розкажуть влітку.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.