Перейти к содержанию

Новости Режисер адаптації Borderlands пов'язав провал стрічки з коронавірусними труднощами

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Торішній "Бордерлендс" не сподобався ні критикам, ні глядачам, а тому закономірно провалився в прокаті. У рамках подкасту The Town режисер екранізації Елай Рот (Eli Roth) спробував пояснити, що ж пішло не так.

00986._W6AeU6.thumb.jpg.4ce7333cd553b58649e387f4fa9b2ecf.jpg

Спершу він описав дивність ситуації, мовляв, йому довелося дивитися свій власний фільм, роботу над яким завершував не він. Нагадаємо, через накладки в графіку Рот переключився на хорор "День подяки" і не зміг дозняти "Бордерлендс". Робити це за нього довелося постановнику "Дедпула" Тіму Міллеру (Tim Miller). "Я був у тій самій точці своєї кар'єри, коли мені потрібно було сісти і подивитися кіно, в якому зазначено, що я написав для нього сценарій і зняв його. Але тоді я абсолютно не здогадувався, що побачу", - зізнався Рот.

Свою неприємну лепту вніс і коронавірус. За словами режисера, ніхто з причетних до фільму не думав, що пандемія так серйозно позначиться на створенні фільму. Причому йдеться не тільки про самі зйомки, а й про інші пов'язані процеси. Усі фахівці були розкидані по різних майданчиках і не могли їх покинути.

"Ми не могли зібратися в одній кімнаті, я не міг бути поруч із каскадерами, я не міг брати участь у процесі попередньої візуалізації - усі розпорошилися в різних місцях. Ви не можете створити фільм такого масштабу по Zoom. Думаю, ми всі вважали, що впораємося, але в підсумку нам надерли дупу."

Елай Рот

Рот заявив, що відчуває повагу до всіх, хто працював над стрічкою. Але він погодився б ще раз поспівпрацювати зі студією Lionsgate тільки в тому разі, якби обставини навколо Borderlands склалися інакше.

Нагадаємо, при бюджеті в 110-120 мільйонів доларів екранізація змогла зібрати всього 33 мільйони доларів. У картині знялися Кейт Бланшетт (Cate Blanchett), Кевін Гарт (Kevin Hart), Джек Блек (Jack Black) та інші.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.