Перейти к содержанию

Новости "Nintendo - відмінний партнер": Філ Спенсер підтвердив підтримку Switch 2

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
У нещодавньому інтерв'ю Variety генеральний директор Microsoft Gaming Філ Спенсер (Phil Spencer) висловив ентузіазм з приводу співпраці Microsoft з Nintendo, підкресливши, що підтримка Switch 2 залишиться важливим аспектом роботи компанії.

00342.VvsXtBg.thumb.jpg.cc5e4775f8e591d095b50f63864ee9a0.jpg

"Ми підтримували Switch 1, і я хочу підтримувати Switch 2", - заявив Спенсер, назвавши Nintendo "чудовим партнером". Хоча конкретні проєкти для Switch 2 не були названі. За його словами, платформа великої N дає змогу Xbox залучати аудиторію, яка не грає на ПК або великих консолях, нібито розширюючи спільноту фанатів її франшиз.

Спенсер високо оцінив внесок Nintendo в ігрову індустрію, наголосивши на унікальності їхнього підходу та інноваціях. "Я щиро вірю в значення Nintendo для всієї індустрії", - сказав він, додавши, мовляв, продовження партнерства вигідне обом сторонам. Ця заява перегукується з його попередніми коментарями, де він хвалив компанію за анонс Switch 2 та її збільшений екран.

У тому ж інтерв'ю його запитали: "Те, що Nintendo презентувала свою консоль наступного покоління, чи змушує вас нервувати з приводу анонсу того, що Xbox готує в цьому напрямку?". Відповідь була негативною.

Нібито всі в ігровій індустрії "повинні зосередитися на своїх спільнотах і тій аудиторії, яку вони розвивають". За словами Спенсера, його надихають і розробники, і інші платформотримачі, але він вірить у "власні плани". "У світі 3 мільярди людей грають у відеоігри, і щоранку я думаю про те, як зробити Xbox більш значущим для них", - підсумував Спенсер.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.