Перейти к содержанию

Новости Філ Спенсер: в ігрової франшизи Indiana Jones є майбутнє

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Глава Xbox Game Studios Філ Спенсер (Phil Spencer) натякнув про плани подальшого розвитку серії відеоігор про Індіану Джонса під час нещодавнього інтерв'ю Variety, приуроченого до релізу PS5-версії Indiana Jones and the Great Circle.

ss_ef822ff1dca1f8badda449656bc4c969b60a784f.1920x1080.thumb.jpg.e2156dba0fe68b3a8c0a31b201bbc089.jpg

Спенсер стверджує, що компанія дуже задоволена як фінансовими показниками гри, так і реакцією публіки, а тому він вважає, що у франшизи є потенціал.
"Мені дуже сподобалося те, як MachineGames взяла чужу інтелектуальну власність і зробила на її основі щось унікальне, і я натхненний тим, що ця команда може зробити в майбутньому. Деякі люди довго сперечалися, що краще - вид від першої чи від третьої особи, і я думаю, що команда зробила правильний вибір, бо їй вдалося створити відчуття, наче гравець сам є Індіаною. У майбутньому я також хочу дати командам більше свободи для створення нових ігор і власних франшиз. Я лише хочу переконатися, що в нас є така можливість."

Філ Спенсер

Indiana Jones and the Great Circle доступна на ПК (Steam), PlayStation 5 і Xbox Series, включно з Game Pass. Прямо зараз студія MachineGames займається виробництвом сюжетного DLC The Order of Giants, дата виходу якого невідома. Заявлено лише, що доповнення побачить світ до кінця поточного року.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.