Перейти к содержанию

Новости "Добротний файтинг" - критики тепло зустріли Fatal Fury: City of the Wolves

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Fatal Fury: City of the Wolves отримала фінальні огляди від журналістів напередодні релізу, який відбудеться через кілька днів. Новий флагманський файтинг від SNK отримав середню оцінку в 79 балів на Metacritic і 81 бал на OpenCritic, а рекомендують гру 90 % рецензентів.

ss_ccc4b1fb9b32b96894e9e44b1ee76b6f89edf8a7.1920x1080.thumb.jpg.02d132cc9fc577159601132239c45ef5.jpg

Здебільшого оглядачі хвалять глибоку і просту в освоєнні бойову систему, візуальний стиль, персонажів і музичний супровід, а ось критиці піддалися гостьові бійці, сюжетна кампанія та інтерфейс.

Нижче можна ознайомитися з рядом випадкових відгуків з різними оцінками:

COGconnected - 90/100

"Fatal Fury: City of the Wolves виправдала очікування. Кожна механіка ретельно опрацьована, завдяки чому ми отримали глибокий і багатошаровий файтинг. Існуючі ігрові системи заохочують стратегічне мислення і швидку адаптацію, тож кожен бій відчувається як продумана тактична сутичка. Незважаючи на те, що одиночній кампанії бракує оригінальності, SNK все одно вдалося створити гру, яка не тільки шанує легендарну спадщину франшизи, а й упевнено рухає серію Fatal Fury вперед."

Джаз Сагу (Jaz Sagoo)

Gamepressure - 80/100

"Однокористувацькі режими подарували мені багато годин веселощів, і я безумовно проведу якийсь час в онлайні. Проте ця гра не змогла сильно зачепити мене. Мені важко відкрито критикувати її, оскільки я визнаю, що суто механічно в неї немає жодних проблем, але я також не бачу в ній нічого по-справжньому феноменального і захопливого.
Я вважаю, що потенціал був набагато більшим, і, можливо, з анонсованими оновленнями з неї можна буде вичавити щось більше. Fatal Fury: City of the Wolves - чудовий представник жанру, але я відчуваю, що максимум за кілька місяців я відкладу його вбік, бо хочу чогось більшого від гри такого рівня. Проєкту не вистачає явного елемента, який змусив би мене відмовитися від інших змагальних файтингів на його користь, тож суб'єктивно я не можу захоплюватися ним тією мірою, якою мені б хотілося."

Себастьян Каспарек (Sebastian Kasparek)

Shacknews - 80/100

"Більшу частину свого життя я чекав від файтингів саме того, що пропонує ця гра. Fatal Fury: City of the Wolves - добротний файтинг із варіативною бойовою системою, чудовим стартовим набором персонажів (який обіцяють активно розширювати найближчими роками), здебільшого гарним розмаїттям режимів, прекрасною музикою (зокрема й класичними треками), стильною анімацією в дусі коміксів та косметикою для налаштування зовнішнього вигляду персонажів на власний смак.
Проте гра неідеальна, і в ній трапляються недоліки на кшталт прісного сюжету та неінтуїтивного інтерфейсу. І все ж, якщо ви чекали хорошу нову гру в серії Fatal Fury, то вона перед вами, і я можу запевнити, що City of the Wolves вас не розчарує."

Ті Джей Дензер (TJ Denzer)

Push Square - 70/100

"Fatal Fury: City of the Wolves не вразить вас так, як Street Fighter 6 або Tekken 8, але, будучи простішим файтингом, вона не позбавлена хитрощів. Її багаторівнева бойова система і яскраві, добре анімовані персонажі створюють захопливий геймплей, який удосконалювали впродовж 26 років.
Незважаючи на те, що деякі гостьові бійці здаються безглуздими, а одиночний RPG-режим образливо простий, якщо ви шукаєте гідну альтернативу вже наявним на ринку файтингам, то ця гра більш ніж здатна задовольнити вас."

Семмі Баркер (Sammy Barker)

GamingBolt - 70/100

"Fatal Fury: City of the Wolves - сильне продовження франшизи, яке, сподіваюся, стане ще кращим згодом завдяки контентній підтримці з доопрацюваннями. У тих кількох онлайн-матчах, у яких я брав участь, неткод був стабільним навіть за затримки від 150 до 180 мс. Підбір гравців теж був досить швидким, особливо з огляду на обмежену кількість людей, які грали до релізу. Однак, як і завжди, краще дочекатися запуску, щоб подивитися, як усе працює. Тим часом користувацький інтерфейс залишає бажати кращого через дрібний текст і незручну навігацію.
Попри ці шорсткості та примітивний сюжетний режим, Fatal Fury: City of the Wolves варта того, щоб її випробувати, особливо якщо ви вже втомилися від Street Fighter 6 і Tekken 8. Персонажі та бойова система роблять City of the Wolves захопливою, і, хоча гра страждає від деяких проблем, вона пропонує продуманий геймплей із великою кількістю нюансів і різноманітним складом унікальних героїв."

Раві Сінха (Ravi Sinha)

Fatal Fury: City of the Wolves стартує 24 квітня на ПК (SteamEpic Games Store), PlayStation 4, PlayStation 5 і Xbox Series.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.