Перейти к содержанию

Новости "Ніколи не зрівняється з Elden Ring": експрезидент Blizzard зі скепсисом оцінив ремастер Oblivion

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, нарешті, побачила світ, уже ставши сенсацією. "Таємний" анонс від Bethesda і миттєвий реліз викликали бурю емоцій в ігровій спільноті. Однак не всі розділили загальний захват. Колишній президент Blizzard Майк Ібарра (Mike Ybarra) висловив скептицизм щодо актуальності ремастерів тайтлів 20-річної давності. Ще й порівнявши їх із "сучасними шедеврами на кшталт Elden Ring".

00376.ImCEsFz.thumb.jpeg.485a9a7a83f31505a4c797a0125d5c21.jpeg

Я скептично ставлюся до ремастерів ігор 20-річної давності. Те, що колись було чудовим, тепер, навіть в оновленій версії, ніколи не зрівняється з сучасними шедеврами на кшталт Elden Ring. Планка просто піднялася - від передбачуваних і звичних RPG у відкритому світі ми перейшли до того, що Elden Ring подарувала нам усім. Я був би радий помилятися. Але ні - я маю рацію.

Майк Ібарра

Ібарра вважає, що ностальгія вже не та, а гравці жадають нового: "Мені здається, що в нас було так багато "ремастерів", що почуття ностальгії вже не вистачає. Я можу помилятися. Але я думаю, ігрове співтовариство хоче свіжого і нового більше, ніж будь-коли".

Ось тільки цифри свідчать про протилежне: оновлена графіка, доповнене озвучування і перероблена система прокачування допомогли ремастеру досягти піку в 182 298 одночасних гравців у Steam у день запуску і увірватися в топ продажів платформи.

Самі користувачі X розділилися в реакціях: одні погодилися, що ремастерам важко змагатися з новими іграми, але все ж відзначили їхню цінність. Інші оскаржували ідеалізацію Elden Ring, вказуючи на її недоліки (повторювані боси, переоціненість) і підкреслюючи, що не всі хочуть ще більше соулслайків.

Тут Ібарра відповів: "Я не маю на увазі соулслайки, я маю на увазі вивчення світу, класи, бойову систему тощо.Просто новий рівень якості". Щоправда, геймери знову були з ним незгодні. Хтось навіть нагадав, що все ним описане - типовий підхід FromSoftware, і вони формулу сильно не змінювали вже дюжину років.

Скласти свою думку про The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered ви можете за допомогою ПК (Steam, Microsoft Store), PlayStation 5 і Xbox Series, включно з підпискою Game Pass.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.