Перейти к содержанию

Новости У DLC для Clair Obscur: Expedition 33 "хороші шанси", вважає провідна сценаристка

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Офіційно автори Clair Obscur: Expedition 33 нічого не говорили про пострелізну підтримку гри. Однак з огляду на такий захоплений прийом, у Sandfall Interactive цілком можуть задуматися про доповнення. Підтверджують це і слова провідної сценаристки проєкту Дженніфер Сведберг-Єн (Jennifer Svedberg-Yen).

01221.CFj-7tX.thumb.jpg.6a6e839a4d6a2d8ba3955bfa898a8cfb.jpg

Відповідаючи на одне з повідомлень у соціальних мережах, Сведберг-Єн дала ясно зрозуміти, що поки що у студії немає чітких планів з приводу DLC. Однак розробники домовилися стежити за реакцією спільноти і відштовхуватися від неї під час ухвалення рішень.
Наразі не можу сказати нічого конкретного. Чесно кажучи, ми все ще намагаємося усвідомити все те, що з нами відбувається. А перетравити потрібно багато!
Ми завжди говорили, якщо від гравців буде виходити сильне бажання, то ми б із задоволенням зробили що-небудь ще. І з огляду на реакцію на поточний момент, я б сказала, що шанси високі.
А поки що Clair Obscur: Expedition 33 продовжує збирати позитивні відгуки, і багато хто обіцяє їй звання "Ігри року". У студії не очікували такого інтересу до проєкту - у низці магазинів закінчилися фізичні копії. Однак партнери-дистриб'ютори Sandfall Interactive вже вирішують це питання. "Просимо вибачення, попит у багатьох регіонах виявився вищим, ніж ми очікували", - свідчить повідомлення від студії. Нагадаємо, "Експедиція" вже розійшлася мільйонним тиражем.

Clair Obscur: Expedition 33 нахвалюють і інші розробники. Наприклад, співзасновник Summerfall Studios і сценарист трилогії Dragon Age Девід Гейдер (David Gaider) написав таке:

"Я граю в Clair Obscur: Expedition 33 і вау... Поки що мені здається, що вона стала для жанру JRPG тим, чим Baldur's Gate III стала для CRPG. Вона красива, відполірована і добре написана, а покрокові битви приносять стільки веселощів!"

Clair Obscur: Expedition 33 доступна на ПК (Steam, Epic Games Store), PlayStation 5 і Xbox Series, включно з Game Pass.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.