Перейти к содержанию

Новости Вихідний код першої Fallout не втрачено - він у колекції співзасновника Interplay

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Незважаючи на знищення Тімом Кейном (Tim Cain) своїх копій вихідних копій оригінальної Fallout і сиквела, вони збереглися в Ребекки Хайнеман (Rebecca Heineman), співзасновниці Interplay і MacPlay.

00411.qvrrGy-.thumb.jpg.9d94a68d0bdce1b7200757ea4e33171e.jpg

Interplay навмисно вимагала знищення матеріалів розробників, які залишали компанію - такий наказ отримали і сам Кейн, і інші співробітники. Однак, оскільки Гайнеман була співзасновницею, вона зберегла все без наслідків.
"У Interplay були проблеми з тими, хто йшов із компанії. Якщо ти звільнявся, вони ставали... дратівливими. Я була одним із засновників, тож, коли пішла, забрала ВСЕ. Що стосується Fallout, я робила Mac-порт для своєї компанії MacPlay. Тому в мене є все, включно з вихідним кодом Fallout 1 і 2. У мене немає нотаток Тіма або інших робочих матеріалів, але сам вихідний код не втрачено."

Ребекка Хайнеман

Вона розповіла, що почала систематично архівувати вихідні коди ігор після роботи над збіркою Interplay 10 Year Anthology, помітивши тодішні проблеми зі збереженням даних. Хайнеман, зокрема, зберегла багато вихідних кодів, записавши їх на M-Disc Blu-ray.
"У Interplay була репутація компанії, яка погрожувала колишнім співробітникам судовими позовами, якщо їх "переманювали" або якщо вони забирали активи додому. Однак у них не було законних підстав на це, тому ні на кого і не подавали до суду. Якби в них вони були - мене б уже засудили вздовж і впоперек."

Ребекка Хайнеман

Вихідний код ігор залишається у Гайнеман у приватній колекції. Вона не може просто викласти його в мережу - Fallout і Fallout 2 є комерційними продуктами під захистом авторського права. Для цього необхідний дозвіл від Bethesda, з якою вона поки не зв'язувалася. Хайнеман підкреслила, що хоче випустити архіви, але тільки з офіційним дозволом.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.