Перейти к содержанию

Новости Інсайдер: скоро Rockstar випустить перевидання GTA IV, а після настане черга Max Payne 3

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Авторитетний інсайдер Tez2, який є чи не основним джерелом безлічі чуток і витоків щодо проєктів Rockstar, заявив, що вже цього року компанія може випустити оновлену Grand Theft Auto IV для сучасних платформ, а після аналогічного перевидання удостоїться Max Payne 3.

ss_f99cd452de8f15d8db9522e5281444aebf8bfd14.1920x1080.thumb.jpg.9583a420ed356fac2e5e1b4e5afc9f62.jpg

Під час обговорення другого трейлера Grand Theft Auto VI на форумі інсайдер сказав таке:

"Дехто в R натякнув на порт GTA IV, і до теперішнього часу він має бути в розробці приблизно рік. Можливо, його випустять наприкінці цього року. І це ще одна причина, на додаток до наявних, через яку мод Liberty City Preservation Project було видалено. Якщо компанія продовжить слідувати своєму плану з часів пандемії, після GTA IV вона перевидасть Max Payne 3. Тож, це можливість зробити бандл або ультимативне видання, що містить ремейки Max Payne 1 і 2 і порт Max Payne 3"

Tez2

На цю інформацію відреагував сам колишній технічний директор Rockstar North Оббе Вермей (Obbe Vermeij), який залишив компанію через 9 місяців після релізу GTA IV. Розробник заявив, що гра дійсно заслуговує на ремастер. Водночас він додав, що "Ніко Беллік, як і раніше, залишається найкращим протагоністом у серії GTA".

"Сам я нічого про це не чув, але думаю, що GTA IV слід оновити, оскільки це чудова гра, і останнім часом було випущено кілька успішних ремастерів. Я б хотів, щоб її вдосконалили, бо, як мені здається, Ніко, як і раніше, залишається найкращим протагоністом у серії GTA"

Оббе Вермей

Як би там не було, на даному етапі це просто чутки, тому фанатам залишається лише чекати офіційного анонсу, або ж спростування.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.