Перейти к содержанию

Новости У CDPR підготували трейлер на честь 10-річчя "Відьмака 3"

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

З моменту релізу The Witcher 3: Wild Hunt минуло вже десять років. На честь ювілею команда CD Projekt RED змонтувала спеціальний трейлер, а також подякувала співтовариству за тривалу підтримку і поділилася спогадами про розробку третьої частини.

witcher_3_wild_hunt-4.thumb.jpg.bf237fc54cb3d8d6e88649a09ca5e578.jpg

"10 років тому гравці вперше вирушили разом із Геральтом із Рівії на пошуки Цирі. Спасибі, що досі йдете з нами відьмацьким шляхом. Саме завдяки вам гра "Відьмак 3: Дике Полювання" стала справжньою легендою"

CD Projekt RED

Дизайнер квестів третього "Відьмака" Павел Саско (Paweł Sasko ) настрочив ланцюжок твітів із теплими словами на адресу гри та її фанатів. Наразі Саско обіймає посаду гейм-директора сиквела Cyberpunk 2077.

"Я був там із найпершого дня, бачив її розробку з найпершого пітчу. Мені так пощастило вплинути на неї хоча б невеликою мірою, і я ніколи б не подумав, що вам усе це так сподобається. Мистецтво не існує без глядача, і ви - важлива частина цієї історії"

Павел Саско

Тим часом один із гендиректорів CD Projekt Міхал Новаковський (Michał Nowakowski ) пригадав, як почувався в день виходу The Witcher 3. Він був виснажений, переживав через оцінки ЗМІ та простих гравців, але все одно відчував приємне хвилювання.

"Мені здається, ніхто в команді так нормально і не поспав тієї ночі, бо ми всі оновлювали сторінки медіапорталів. Першу оцінку "10/10", що я побачив, була від GameSpot. Все інше вже змішалося в божевільну (але щасливу) кашу в моїй голові. За рік до запуску я провів більше часу в роз'їздах, розповідаючи про W3 нашим партнерам, ніж зі своєю сім'єю вдома. Якщо в моєму професійному житті і була якась доленосна подія, гадаю, [запуск "Відьмака 3"] заслужив на це звання більше за все інше"

Міхал Новаковський

Сьогодні о 18:00 CDPR організовує спеціальний святковий випуск REDstreams, присвячений 10-річчю гри "Відьмак 3: Дике Полювання". Приєднатися до перегляду можна на YouTube і Twitch. Серед гостей трансляції буде й англійський голос Геральта з Рівії Даг Кокл (Doug Сocclе).

Наразі фахівці CDPR працюють одразу над кількома іграми, включно з The Witcher IV з Цирі в головній ролі. Якщо вірити звіту студії, реліз проєкту відбудеться не раніше 2027-го.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.