Перейти к содержанию

Новости Ніл Дракманн продюсує неанонсовану гру Naughty Dog

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Відомо, що після скасування багатокористувацького спін-оффу The Last of Us у Naughty Dog продовжували трудитися над кількома поодинокими проєктами. Одним із них виявилася науково-фантастична Intergalactic: The Heretic Prophet, але про інші відомостей немає. В ефірі подкасту Press X to Continue бос студії Ніл Дракманн (Neil Druckmann) підтвердив, що його підопічні справді займаються щонайменше двома іграми.

01473.1QNPQ4_.thumb.png.7a9c977314ef84a464303cea6fa0b056.png

Він розповів, що крім Intergalactic, для якої Дракманн виступає сценаристом і творчим керівником, є ще одна гра. Однак у її виробництві він уже займає роль продюсера.

"Над Intergalactic у нас працюють кілька керівників. <...> Так буває, що мені потрібно відлучитися, тому вони стають головними. І коли я повертаюся, я з радістю і здивуванням переглядаю їхні ідеї, хоча бувають і такі, через які ми можемо посперечатися.
Потім є інша гра, над якою ми працюємо в Naughty Dog. Там у мене більше роль продюсера, тож я можу виступати ментором, спостерігати за другою командою, ділитися думкою і бути керівником. Усі ці ролі мені подобаються, і той факт, що мені потрібно стрибати між ними, робить мою роботу ще більш захопливою."

У зарубіжних ЗМІ припустили, що над неанонсованим проєктом можуть працювати два досвідчених гейм-директори Naughty Dog - Шон Ескейг (Shaun Escayg; Uncharted: The Lost Legacy) і Ентоні Ньюман (Anthony Newman; The Last of Us: Part II).

Чи вдасться у Naughty Dog жонглювати одразу кількома тайтлами? У 2021 році колишній президент студії Еван Веллс (Evan Wells) зізнався, що після релізу другої The Last of Us, команда все ще мала проблеми з впровадженням стратегії для мультипроєктного розроблення.

Уперше Naughty Dog спробувала себе на цьому терені після виходу Uncharted 2: Among Thieves у 2009 році. Тоді Дракманн і Брюс Стрелі (Bruce Straley) зібрали ще один колектив, який зайнявся першою TLoU. За словами Веллса, студія не змогла підтримувати одразу дві гри в повноцінному виробництві - один із тайтлів неминуче отримував більшу підтримку і забирав ресурси в іншого.

Анонсована Intergalactic: The Heretic Prophet готується тільки для PlayStation 5. У Naughty Dog термінів релізу ще не називали, але журналіст Bloomberg Джейсон Шрайер (Jason Schreier) розповів, що запуск відбудеться тільки після 2026-го.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.