Перейти к содержанию

Новости Кодзіма повідомив про виробництво аніме за Death Stranding

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Ще у 2023 році стало відомо про підготовку кіноадаптації Death Stranding із живими акторами, створенням якої займеться режисер Майкл Сарноскі (Michael Sarnoski) у складі студії A24. Судячи з усього, крім цього шанувальникам оригіналу слід очікувати аніме-адаптацію - про неї нещодавно проговорився сам Хідео Кодзіма (Hideo Kojima) під час інтерв'ю журналу Vogue Japan.

death_stranding_director_s_cut-24.thumb.webp.2c98ebcdfc37b286ae29b3bc0c51e465.webp

У бесіді з журналістами Кодзіма насамперед обговорював проєкт A24, згадавши аніме лише побіжно. Розробник заявив, що хотів би створити версію Death Stranding, яку можна втілити тільки у форматі кіно, і що вона має бути досить успішною, щоб завоювати престижні премії:

"Зараз я працюю з A24 над екранізацією Death Stranding. Коли справа доходить до адаптації ігор, є два шляхи - дотримання оригінального сюжету, як у The Last of Us, і фансервіс, як у The Super Mario Bros. Movie.
Хоча ці роботи мають свої переваги, як кіноентузіаст, я прагну досліджувати виразний потенціал кіно. Я хочу створити ту версію Death Stranding, яка може бути реалізована тільки у форматі кіно, і яка може отримати нагороди на Каннському або Венеціанському кінофестивалях. До речі, зараз ми також працюємо над аніме-адаптацією"

Хідео Кодзіма

Нагадаємо, вперше про можливе аніме Кодзіма повідомляв ще на початку 2020 року. Востаннє розробник говорив про це у вересні 2024-го під час інтерв'ю з Variety - "Ми робимо сиквел, щоб зміцнити нашу інтелектуальну власність... Далі підуть інші форми медіа - фільми, аніме, теледрами тощо. Це друга фаза, до якої ми прагнемо".

На даному етапі будь-яких подробиць прийдешнього аніме немає, і шанувальникам Death Stranding залишається лише чекати повноцінного анонсу.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.