Перейти к содержанию

Новости Співавтор MindsEye вважає, що негатив у бік гри був кимось проплачений

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Репутація шпигунського екшену MindsEye від колишнього продюсера Rockstar Леслі Бензіса (Leslie Benzies) була неоднозначною від самої першої появи геймплейних кадрів. Багато коментаторів критикують гру за застарілий дизайн, а в попередніх оглядах журналісти скаржаться на технічну складову. Тим часом співкерівник студії Build A Rocket Boy Марк Герхард (Mark Gerhard ) впевнений, що весь негатив "фінансується кимось".

ss_c161f11c9eb64b673ec976f95383f924991cecb5.1920x1080.thumb.jpg.ae4bec8d0114cb7f5277cc8483db21dd.jpg

Про це розробник заявив у відповідь на запитання небайдужого геймера в Discord:

"Гравець #1 - Ви думаєте, всі ті люди, що негативно відгукуються про гру, були кимось профінансовані?
Герхард - 100 %. І неважко здогадатися, ким саме🤣
Гравець #2 - Співкерівник студії натякає на те, що інша студія платить оглядачам, щоб вони негативно відгукувалися про гру. Це найбільша дичина, яку можна видати в публічному середовищі в будь-якій ситуації.
Герхард - Не дичина, якщо це правда..."

Уривок із листування

Пізніше Герхард трохи здав назад, додавши, що нікого конкретного не звинувачує:

"Я ніколи не стверджував, що Cyber Boi комусь платив, але Я ЗНАЮ, що є ферми ботів, які платять за негативні коментарі та дизлайки. Я лише сказав, що є певні люди, які не хочуть, щоб Леслі або Build A Rocket Boy досягли успіху, і вони докладають узгоджених зусиль, щоб зганьбити гру і студію. Досить легко помітити ботів і повторювані коментарі на будь-який контент, який ми публікуємо..."

Марк Герхард

Чи варто говорити, що такі заяви підірвали репутацію самого Герхарда. Як би там не було, простим гравцям залишається почекати лише півтора тижні, щоб особисто ознайомитися з настільки неоднозначним проектом.

Реліз MindsEye відбудеться 10 червня на ПК (Steam, Epic Games Store), PlayStation 5 і Xbox Series/

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.