Перейти к содержанию

Новости Перед релізом MindsEye студію Build a Rocket Boy покинули відразу два директори

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

До запуску шпигунського екшену MindsEye залишився рівно тиждень, проте її творці зі студії Build A Rocket Boy не перестають дивувати тривожними новинами. Ось і зараз напередодні релізу команду покинули два лідери - генеральний юрист Райлі Гребнер (Riley Graebner) і фінансовий директор Пол Бленд (Paul Bland).

ss_97ccea5679b7cd47ae066d9f3294e32d04c12a67.1920x1080.thumb.jpg.f71d53e92fbc29d9d0a389660c76812c.jpg

Про звільнення стало відомо з оновлення на Linkedin-сторінках розробників, і жоден з них не назвав причину звільнення. Єдине, що ми маємо - невеликий коментар Гребнера:

"Після трьох із половиною років роботи мій шлях у BARB добіг кінця. Я пишаюся тим, чого ми досягли. За цей час ми розширили команду до понад 450 співробітників і випустили кілька продуктів по всьому світу. Ми створили юридичну команду та інфраструктуру юридичних операцій з нуля, працюючи над систематизацією та автоматизацією.
Велике спасибі моїм блискучим і працьовитим колегам <...> Я пишаюся сильною культурою, яку ми створили в нашій невеликій, але згуртованій команді. Безліч людей зробили мій час у BARB незабутнім, і я боюся забути важливі імена. Тому я відчуваю, що маю від щирого серця подякувати вам.
Я в передчутті того, що на мене чекає далі, але поки що певний час я діятиму в прихованому режимі. Залишайтеся на зв'язку"

Райлі Гребнер

Чи варто говорити, що простих геймерів така новина аж ніяк не надихнула. Багато хто сприйняв відхід лідерів перед запуском гри як пряме свідчення скрутного становища в студії. Самі представники Build A Rocket Boy поки це ніяк не прокоментували.

Реліз MindsEye відбудеться 10 червня на ПК, PlayStation 5 і Xbox Series.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.