Перейти к содержанию

Новости XDefiant офіційно мертва - сервери гри закрито

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Через трохи більше ніж рік після релізу життєвий цикл умовно-безкоштовного шутера XDefiant добіг кінця. Ubisoft остаточно закрила сервери гри і зняла її з усіх віртуальних прилавків.

00860._XpTeXA.thumb.png.777ecdc1feff988283315d4aab65b671.png

Про неминучу смерть проєкту компанія повідомила ще в грудні, випустивши останню порцію додаткового контенту.

Я, звісно, дуже засмучений тим, що мені доводиться писати цей пост. Так, ця гра була моєю особистою пристрастю протягом багатьох років, і так, я знаю, що не всі випробування призводять до перемоги.
Я також хочу подякувати всім розробникам, яких торкнулося це закриття. Кожен із них - реальна людина з реальним життям, окремим від нашого, і всі вони вклали неймовірно багато сил і пристрасті у створення цієї гри. Я сподіваюся, що вони можуть пишатися тим, чого досягли. Я знаю, що завжди буду вдячний за те, що працював з такою чудовою командою! Командою, яка дійсно перевершила себе

Грудневий коментар виконавчого продюсера XDefiant Марка Рубіна (Mark Rubin)

Незважаючи на провал, Ubisoft аж ніяк не має наміру зав'язувати з розробкою ігор-сервісів, про що в тому самому повідомленні заявила Марі-Софі де Вобер (Marie-Sophie de Waubert) - директорка компанії зі студій і портфоліо. За її словами, сервіси все ще є основою стратегії Ubisoft, яка підкріплена успіхами Rainbow Six, The Crew і For Honor.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.