Перейти к содержанию

Новости Гра, яка підштовхне до самоаналізу, - головне з оглядів The Alters

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Науково-фантастична The Alters від 11 bit studios стартує вже завтра. Якщо ви все ще не визначилися, чи варто витрачати на неї свої гроші і час - зарубіжні ЗМІ вже опублікували підсумкові рецензії. Судячи з них, гра про нелегку долю Яна Дольські вийшла цікавою конструкцією з жанрів, яка здатна зачепити.

01729.creogRt.thumb.jpg.abdaf8703c71abbe393b999ccf822b14.jpg

На момент написання новини у The Alters чудові 86 балів на Metacritic(ПК-версія) і 85 балів на OpenCritic ( тайтл рекомендують 91 % авторів). Журналісти хвалять гру за сюжет, який може змусити замислитися, приголомшливі краєвиди, грамотний баланс між серйозністю та легковажністю, розгалуженість сюжету і вибори, які дійсно мають значення, і не тільки.

Мінуси у The Alters теж знайшлися: візуальні та звукові баги як на консолях, так і на ПК, нерівний темп геймплея, а також пласкі діалоги. Дехто вважав, що складова з менеджментом бази і ресурсів може зіпсувати враження від гри для тих, хто такий тип геймплея не шанує.

Нижче зібрали висновки з кількох рецензій у рамках опублікованих оглядів.

TheGamer - 100/100

"Багато ігор копіюють стиль кіно і телебачення - і в сюжетах, і у візуальній подачі. Але The Alters відчувається як бестселер у жанрі наукової фантастики. Хитромудрі деталі, розгалужені сюжетні лінії, рішення, які справді мають вагу, і опрацьований світ, що змушує почуватися як удома на планеті за мільйони світлових років від Землі, - усе це вражає. Це історія однієї людини, яку я настійно рекомендую. І хто знає: можливо, дорогою ви дізнаєтеся щось нове і про себе"

Сем Халлахан (Sam Hallahan)

GamesRadar+ - 90/100

"The Alters - гра, яка вражає своїм розмахом і змушує замислитися. 11 bit studios знову зуміла показати людяність у жанрі, що ґрунтується на системах і менеджменті. Це фантастичний симулятор виживання і будівництва бази, але справжня велич The Alters полягає в тому, як усі ці механіки підкреслюються тендітними, емоційними моментами. Начебто у вашому скафандрі раптово з'являються пробоїни"

Рейчел Воттс (Rachel Watts)

XboxEra - 80/100

"Якби мені сказали, що я буду в захваті від гри з крафтингом, будівництвом бази, необхідністю стежити за стосунками і нескінченним збором ресурсів - я б нізащо не повірив. Зазвичай я ненавиджу подібні механіки, але в The Alters їх зробили по-справжньому круто. Коли тут усе працює як задумано, я з легкістю можу рекомендувати її всім абонентам Game Pass або тим, кого зацікавить проєкт із такою приголомшливою концепцією"

Джессі Норріс (Jesse Norris)

PCGamesN - 50/100

"The Alters береться за серйозні теми, але робить це поверхово, без фантазії і з посередніми діалогами. На додачу до цього маємо дратівливий менеджмент ресурсів, незручне переміщення і вічний таймер, який тільки заважає розповіді. Амбітний виживач від 11 bit studios створений винятково для тих, хто обожнює дедлайни і страждання"

Пол Келлі (Paul Kelly)

Реліз The Alters заплановано на 13 червня для ПК, PlayStation 5 і Xbox Series, включно з Game Pass.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.