Перейти к содержанию

Новости Актор Джона Марстона закликав чекати новин наступного тижня

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Схоже, розробники з Rockstar готуються поділитися якимись новинами щодо франшизи Red Dead Redemption - про це мало не прямим текстом заявив актор Роб Вітхофф (Rob Wiethoff), знайомий геймерам за роллю Джона Марстона.

red_dead_redemption_2-3.thumb.webp.d5047aa14aa8d422dc8c76559fd242e1.webp

Під час свого стріму по першій Red Dead Redemption Вітхофф сказав таке:

"У мене такі приголомшливі новини! Я не можу поділитися ними просто зараз, і це просто вбиває мене!
До кінця тижня, сподіваюся, раніше - не завтра, але точно до п'ятниці, з'явиться новина, і не тільки від мене. Я не можу дочекатися того моменту, коли ви дізнаєтеся, про що мова.
Це поки що все, що я можу сказати, і все, про що я можу думати на даний момент. Скоро ви зрозумієте. Я так схвильований, що не можу думати ні про що інше, особливо граючи в цю гру! Ви не уявляєте, як сильно я хочу розповісти вам про це"

Роб Вітхофф

Геймери вже почали будувати теорії щодо майбутньої новини. Одні сподіваються на відновлення активної контентної підтримки Red Dead Online, інші не перестають чекати некстген-оновлення для Red Dead Redemption II, а треті думають, що йдеться про анонс нової версії сиквела для Nintendo Switch 2. Як би там не було - істину ми дізнаємося цього тижня.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.