Перейти к содержанию

Новости До аніме за Death Stranding долучився сценарист "Вихованих вовками"

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Kojima Productions і Line Mileage офіційно анонсували автора сценарію для аніме за Death Stranding - ним став Аарон Гузіковський (Aaron Guzikowski), відомий за серіалом "Виховані вовками" та стрічкою "Полонянки". Як повідомляє Animation Magazine, проєкт уже перебуває в активній розробці і буде дорослим анімаційним фільмом із новою історією, заснованою на світі оригінальної гри.

Death-Stranding-3.thumb.jpg.d6e9c3183c99a53a26b5f4a8cb78115c.jpg

"Я обожнюю всесвіт Death Stranding - у ньому стільки свободи, краси, мороку та надії водночас. Для мене велика честь, що Хідео Кодзіма, чиєю творчістю я захоплююся вже давно, довірив мені можливість розповісти нові історії в цій шаленій і родючій реальності", - поділився Гузиковський. Він також зазначив, що давно мріяв попрацювати з анімацією - і ось нарешті мрія збувається.

Варто зазначити, що проєкт із Гузиковським на борту - не єдина екранізація Death Stranding. Паралельно Хідео Кодзіма (Hideo Kojima) працює над ігровим фільмом разом зі студією A24. У недавньому інтерв'ю він розповідав, що хоче відійти від класичних "адаптацій для фанатів" і зробити справжнє авторське кіно - не просто переказ сюжету оригінальної Death Stranding, а твір, який зможуть оцінити і критики найбільших кінофестивалів.

Поки що ні в аніме, ні в ігрового фільму немає дати релізу, але зрозуміло одне - найближчими роками на фанатів Death Stranding чекає одразу кілька нових історій у всесвіті, де мертві не йдуть, а зв'язок між людьми - найпотужніша сила.

Нагадаємо, сиквел оригінальної Death Stranding уже не за горами. Проєкт стартує цього місяця - 26 червня, а власники преміальних видань зможуть почати грати на два дні раніше. Доторкнутися до творіння "генія" можна буде на PlayStation 5.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.