Перейти к содержанию

Новости Кріс Авеллон приєднався до студії Republic Games і почав роботу над новою фентезі-RPG

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Знаменитий гейм-дизайнер і сценарист Кріс Авеллон (Chris Avellone), чий послужний список сповнений хітів на кшталт Fallout 2, Planescape: Torment, Star Wars: Knights of the Old Republic 2, Fallout: New Vegas і так далі, приєднався до новоспеченої студії Republic Games, яка нині зайнята виробництвом якоїсь рольової гри в сетингу темного фентезі.

01394.INHyIjV.thumb.png.7909a3e723bb0d208c620c67e79934a9.png

Сама Republic Games була заснована під кінець минулого року Адамом Вільямсом (Adam Williams) - колишнім провідним сценаристом Quantic Dream, який відповідав за сюжети до Detroit: Become Human і прийдешньої Star Wars: Eclipse. Вільямс заявив, що дуже радий працювати з Авеллоном, назвавши його "майстром інтерактивного оповідання". Також розробник розкрив кілька додаткових деталей свого амбітного проєкту:

"У нашій рольовій грі буде насичена, цікава історія з безліччю значущих виборів, відгалужень і кінцівок. У нашому світі геймери візьмуть участь у протистоянні тоталітарного режиму з повстанцями. Буде кілька конкуруючих фракцій і союзів, до яких може приєднатися гравець, що дасть йому повну свободу стати тим героєм (або антигероєм), яким він хоче бути.
У грі також є глибокий підтекст, пов'язаний з пророцтвами і надприродним, який перенесе пригоди гравця в наповнений міфами світ. Крім сюжету, у нас є класичний для RPG геймплей, включно з боями, створенням персонажів, підбором компаньйонів, романами та багато іншого. Ми прагнемо об'єднати елементи золотого століття рольових ігор з інтерактивною розповіддю нового рівня"

Адам Вільямс

Що примітно, Авеллон сам напросився в команду під враженням від ранніх напрацювань:

"Коли Адам поділився своїм баченням і дизайном прийдешньої гри, я запитав, чи можу я взяти участь у її розробці, і Адам із радістю запросив мене до команди.
Мені подобаються принципи дизайну, які він пропонує для гри, і, що ще краще, мені подобається структура оповіді, яку він реалізує. Бути частиною такого проєкту на початковому етапі - рідкісна і дуже приємна можливість в індустрії"

Кріс Авеллон

Будь-яких подробиць гри на цьому етапі немає. Відомо лише, що в її створенні також беруть участь актори Брайан Декарт (Bryan Dechart) і Амелія Декарт (Amelia Dechart), знайомі геймерам за ролями Коннора і Трейсі з Detroit: Become Human. Під час анонсу сам Вільямс описував свій проєкт як "суміш "Володаря Перснів" і книги "1984" Джорджа Орвелла (George Orwell)". Фінансує розробку південнокорейська компанія Krafton.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.