Перейти к содержанию

Новости Бренд-директор Ace Combat привітав гравців із 30-річчям серії

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Рівно 30 років тому, 30 червня 1995 року, світ побачила оригінальна Ace Combat, що поклала початок цілій серії аркадних авіа-екшенів. У зв'язку з цією подією Bandai Namco опублікувала святковий ролик, а бренд-директор і продюсер франшизи Кадзутокі Коно (Kazutoki Kono) виступив з окремим повідомленням.

ace_combat_7-10.thumb.webp.0481fb673a4d4d0a5e2d6609c6bdf8f2.webp

"Усім шанувальникам, які продовжують підтримувати серію Ace Combat,
Завдяки вашій незмінній підтримці серія Ace Combat досягла знаменної віхи - у 2025 році їй виповнилося 30 років.
Насамперед, я хотів би висловити глибоку подяку нашим фанатам та усім, хто підтримував серію впродовж багатьох років. Від щирого серця, спасибі вам. Цей момент - наш шанс відплатити вам за тридцять років вдячності.
Я вважаю, що збереження спадщини протягом трьох десятиліть означає набагато більше, ніж просто плин часу. Я завжди ділився цією думкою з усіма, хто брав участь у її розвитку.
Ми прагнемо створювати емоційно насичений високоякісний досвід, який перевершує очікування, а також викликати інтерес до того, що буде далі, виправдовуючи ці очікування з ще більшим завзяттям. Продовжуючи цей цикл, ми зміцнюємо довіру наших гравців, і ця довіра є найщирішим виразом нашої вдячності.
За останні тридцять років багато чого змінилося. Змістилися цінності, розвинулися технології. Наша компанія і наша команда постійно трансформувалися, щоб іти в ногу з часом. Одним словом, ми прийняли зміни.
Можливо, іноді ми не виправдовували ваших очікувань, але я також вважаю, що були моменти, коли ми їх перевершували, коли ми злітали вище, ніж будь-хто міг собі уявити.
Засновник Namco Масая Накамура (Masaya Nakamura) одного разу сказав: "Виживуть лише ті, хто зможе адаптуватися до змін". Я приєднався до Namco 1994 року. Тоді я розумів ці слова на інтелектуальному рівні, але не на власному досвіді. Тепер я дійсно це усвідомлюю.
Після трьох неймовірних десятиліть, протягом яких ми адаптувалися до змін, ми створили міцний зв'язок довіри з усіма вами. Цей зв'язок - та сама сила, яка підтримувала серію Ace Combat і вела її в майбутнє. Тепер я відчуваю цю істину кожною клітинкою свого єства. І я пишаюся - пишаюся тим, що наша незмінна прихильність створенню цінності та завоюванню вашої довіри привела нас до цієї 30-ї річниці.
І тепер ми готові. Все на своїх місцях. Час знову злетіти - до ще більших висот"

Кадзутокі Коно

Остання фраза дала фанатам надію на повноцінний анонс нової частини серії, про розробку якої стало відомо ще 2021 року. Можливо, показ наступної Ace Combat відбудеться в рамках літньої презентації Bandai Namco - вона стартує 2 липня о 22:00.

Водночас компанія анонсувала ювілейний концерт Ace Combat/S The Symphony 30th Anniversary, який стартує 31 січня 2026 року. Крім музики організаторами заявлена спеціальна бесіда з розробниками.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.