Перейти к содержанию

Новости Незважаючи на успіх Baldur's Gate III, роботи в акторів озвучення Карлаха, Вілла і Хальсіна не додалося

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Буває так, що лише одна роль в успішному блокбастері може надати неабиякого прискорення кар'єрі актора. Однак у сфері озвучування все не так просто, розповіли артисти, які подарували свої голоси провідним персонажам Baldur's Gate III.

01867.Hu5MrKn.thumb.jpeg.08b7551dd7ce9706d3efd3f9b75e6246.jpeg

Під час інтерв'ю на червневому фестивалі Heroes Dutch Comic Con Саманту Беар (Samantha Béart; Карлах), Тео Соломона (Theo Solomon; Уїлл) і Дейва Джонса (Dave Jones; Хальсін) запитали, як популярність Baldur's Gate III вплинула на їхнє життя і кар'єру. Трійця одразу заявила, що не очікувала такого рівня любові від фанатів - для шанувальників гри актори завжди асоціюватимуться з озвученими ними персонажами.

Щодо другої половини запитання, всі актори зізналися, що успіх гри практично не вплинув на їхню кар'єру. На думку Саманти Беар, однією з причин цього є той факт, що кастингові агенції та студії звукозапису не завжди пов'язані з розробниками інтерактивних розваг, тож вони гірше розуміються на індустрії відеоігор, аніж на кіно- та телевиробництві. У результаті тріумфальна роль актора в грі має менше значення.

"Я думаю, що існує думка, мовляв, ми всі дуже зайняті, влаштувалися в житті і багаті - але це неправда. У Великій Британії ситуація цікава: ми нерідко працюємо через сторонні студії, які часто зовсім не в курсі цієї культури. Часто вони просто кажуть: "Звичайно ж, ви така важлива людина, так-так". І зрештою тобі доводиться викладати перед ними номінації на премії, і тільки після цього вони кажуть: "Ах, я знаю, що ЦЕ таке, гаразд, дам вам шанс".
Тож існує певний розрив. Виникає дивна ситуація, тому що посередині перебувають люди, які нас записують, і які, можливо, не надто добре розбираються в усій цій ситуації і не розуміють, наскільки [гра] популярна. Девелопери і фанати дійсно хочуть бачити нас у своїх проєктах, але індустрія буквально забита NDA до самої стелі, тож тут набагато складніше домогтися тієї прозорості, яку ти можеш спостерігати в кіно і на телебаченні. До того ж, наші обличчя рідко потрапляють у кадр"

Саманта Беар

Дейв Джонс також зазначив, що актор може настільки викластися, що отримає нагороди, однак це не гарантує приплив пропозицій про роботу. Минулий досвід і успіх не дають особливих переваг, оскільки все залежить від підсумків прослуховувань, а вони в більшості випадків проводяться анонімно. У моменті все залежить саме від виконання в рамках проб.

"Тож так, тут усе по-іншому. І я знаю випадки, коли лауреати премій у галузі акторської майстерності довгі місяці не отримували жодних пропозицій. Для когось це може звучати дивно, але ми, актори, давно звикли до відмов і періодів, коли просто сидимо без роботи"

Дейв Джонс

Судячи з даних на IMDB, у Беар, Соломона і Джонса дійсно роботи ледь додалося. Тим часом інші актори, які доклали руку до Baldur's Gate III, все ще активно з'являються у свіжих проєктах. Наприклад, Ніл Ньюбон (Neil Newbon), який озвучив Астаріона, з'явився в Lies of P: Overture і Date Everything!, а Дженніфер Інгліш (Jennifer English; Шедоухарт) разом із Деворою Вайлд (Devora Wilde; Лаезель) стали частиною каста Clair Obscur: Expedition 33. До речі, Вайлд після Baldur's Gate III виявилася найзайнятішою, причому не тільки у відеоіграх, а й у серіалах і кіно.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.