Перейти к содержанию

Новости Президент ZeniMax Online Studios Метт Файрор залишає компанію

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Напередодні, 2 липня, глава ZeniMax Online Studios Метт Файрор (Matt Firor) попрощався з компанією. Його лист опубліковано в соцмережах ZeniMax Online.

00834.SV-qYds.thumb.jpg.9f56c4711e9cb703507a580d8456fee3.jpg

Наводимо заяву Файрора:

"Через більш ніж 18 років біля керма ZeniMax Online Studios я залишу свій пост цього місяця. Студія і The Elder Scrolls Online будуть у надійних руках під керуванням глави студії Джо Берби, продюсера Сьюзен Кат і гейм-директора Річа Ламберта. Ця команда керівників відповідала за багато найважливіших ідей і розширення ESO і продовжить робити цю гру предметом нашої гордості. Я більше не буду працювати над грою, але буду підбадьорювати вас і примножувати тисячі годин, вже проведені мною в грі. Попереду ще багато історій і пригод, і я знаю, що це прекрасне ком'юніті розвиватиме цю спільну спадщину й успіх."

Нагадаємо, стало відомо, що Microsoft ініціювала велику серію звільнень, яка зачепила, зокрема, ігрові студії Xbox. За відомостями журналіста Джейсона Шрайера (Jason Schreier), через скорочення ZeniMax Online Studios скасувала неанонсовану MMO з кодовим ім'ям Blackbird. Можливо, відставка Файрора пов'язана саме з цими подіями.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.