Перейти к содержанию

Новости White Wolf хоче створювати відеоігри за кількома підсеттингами "Світу Темряви"

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Наприкінці травня Paradox Interactive відродила компанію White Wolf, яка знову стала на чолі франшизи World of Darkness. У зв'язку з цим у багатьох виникло запитання, чи планує White Wolf створювати більше відеоігор за "Світом Темряви", а точніше за менш популярними підсеттингами, ніж Vampire: The Masquerade? Позитивна відповідь надійшла від бренд-менеджера Джейсона Карла (Jason Carl) у нещодавній бесіді з журналістами PCGamesN.

ss_af040dd6bb6b9ec1376fc6c59dd22761bef002c5.1920x1080.thumb.jpg.06c92018ea8bb4c7b751f9dad2aa0705.jpg

Карл заявив, що компанія бажає популяризувати більше підсеттінгів World of Darkness і створити за ними великі відеоігри на кшталт Bloodlines 2. За його словами, це лише питання часу і ресурсів.

"Хто сказав, що ми вже цим не займаємося? Моя відповідь - так. У всіх надприродних істот "Світу Темряви" є свої історії, і багато хто з них просто чекає на свою чергу та слушну нагоду, щоб розповісти їх.
Річ не тільки в Hunter: The Reckoning і Werewolf: The Apocalypse. Ні для кого не секрет, що коли ми створювали наш внутрішній видавничий бізнес, ми вивчали безліч інших ігор за всесвітом World of Darkness, на які люди чекають і які були недостатньо опрацьовані. Ми придивляємося до Mage: The Ascension, Vampire: The Dark Ages і Changeling: The Dreaming. Ми багато думаємо про ці три та кілька інших ігор, на які люди так чекали.
Я витратив чимало часу на роздуми про те, як могла б виглядати нова редакція Mage. Світ, у якому ми живемо сьогодні, дуже відрізняється від того, яким ми його уявляли, коли команда White Wolf створювала попередні ітерації Mage, і я думаю, що ми всі з нетерпінням чекаємо на можливість розібратися, як могли б працювати системи гордості та парадоксу в цьому світі.
Немає жодних перешкод або стримувальних чинників, які завадили б нам втілити щось із цього у форматі відеогри та зробити тайтл на кшталт Bloodlines. Це питання часу, ресурсів, сюжету і відповідних партнерів з розробки. Ми відкриті для співпраці, і я дійсно сподіваюся, що це станеться"

Джейсон Карл

Якими б не були плани White Wolf, для початку було б непогано дочекатися релізу багатостраждальної Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, який цього разу заплановано на жовтень. Створюється гра для ПК, PlayStation 5 і Xbox Series.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.