Перейти к содержанию

Новости Камія про скандал з Bayonetta 3: «Я блокував без зупинки, але їх було занадто багато»

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Через три роки після скандалу з озвученням Bayonetta 3 Хідекі Камія (Hideki Kamiya), творець серії, нарешті поділився своїми враженнями про те, як пережив хвилю хейту. На своєму YouTube-каналі він розповів, що під час конфлікту не встигав блокувати користувачів, які засипали його агресивними повідомленнями.

00484.HsttdW9.thumb.jpeg.405306bc6826b0183d0ef852b7f46bd2.jpeg

Перед виходом Bayonetta 3 актриса Хелена Тейлор (Hellena Taylor), голос головної героїні в перших двох частинах серії, заявила, що відмовилася брати участь у продовженні, тому що студія запропонувала їй всього $4 000. Інформація швидко поширилася і викликала бурхливу реакцію в соцмережах: гравці звинуватили PlatinumGames в неповазі до актриси і до самої франшизи.

Пізніше з'ясувалося, що все було не так однозначно. Джерела повідомили, що актрисі запропонували від $15 000 до $20 000 за серію з п'яти сесій, а $4 000 стосувалися лише запрошення на епізодичну роль. Тейлор згодом підтвердила, що спочатку йшлося про $10 000, але пізніше сума зросла до $15 000. Незважаючи на це, первинна заява вже зробила свою справу — Камія опинився в центрі бурхливої дискусії.

"Я блокував без зупинки, але навіть моєї швидкості було недостатньо. Я думав: «Що!? Вони пишуть швидше, ніж я встигаю їх блокувати?» Люди не соромилися у виразах. Навіть знаменитості підключалися і кидалися на мене коментарями."

Хідекі Камія

Гейм-дизайнер також зазначив, що більшість авторів образ потім видалили свої пости, так і не вибачившись. Скандал вщух після того, як спільнота розчарувалася в Тейлор — не тільки через уточнення щодо гонорару, але й після того, як вона закликала шанувальників жертвувати гроші організації, яка виступала проти абортів.

Тепер, озираючись назад, Камія визнає, що це був один з найважчих періодів у його кар'єрі.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.