Перейти к содержанию

Новости Трой Бейкер зізнався, що був «жахливо не готовий» до ролі Джоела в The Last of Us

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Актор озвучування Трой Бейкер (Troy Baker), який став голосом десятків знакових персонажів, зізнався, що підхід до ролі Джоела Міллера в The Last of Us виявився для нього одним з найскладніших випробувань. Під час виступу на GalaxyCon New Orleans 2025 він відверто розповів, що відчував себе непідготовленим для такої ролі.

00752.fT1EDym.thumb.jpg.0aad041076a369e7760f863316df2f4a.jpg

"Немає нічого гіршого, і я сподіваюся, ніхто ніколи цього не відчує... [але] чи бувало у вас таке, що ви приходите кудись і розумієте: «Я катастрофічно не готовий до цього»? І це не синдром самозванця — це факт. У тебе просто немає потрібних інструментів, щоб впоратися з тим, що належить зробити. Це як: «Давайте стрибнемо з тарзанки!», а потім стоїш на платформі і думаєш: «Я не можу це зробити». Ось такою для мене була The Last of Us. Ти отримуєш роль, а потім усвідомлюєш: «О ні, тепер мені потрібно це зіграти»."

Трой Бейкер

За словами актора, на ранній стадії роботи над проектом він разом з Ешлі Джонсон (Ashley Johnson), яка зіграла Еллі, і командою Naughty Dog вже розуміли, що сценарій потужний, а студія націлена на високу планку після успіху Uncharted. І якщо гра раптом не вийшла б, винні були б саме вони: «Я тоді сказав Ешлі — якщо все провалиться, це буде на нашій совісті».

Також робота над роллю Джоела багато чого змінила для Бейкера як професіонала.

"The Last of Us навчила мене бути кращим актором. Вона навчила мене перестати намагатися довести іншим, що я вмію грати, і просто зрозуміти: Джоел не знає, що він у грі, він просто проживає момент свого життя. Я засвоїв цей урок і застосовую його в усьому."

Трой Бейкер

З тих пір Бейкер продовжує активно працювати: нещодавно він знову озвучив Хіггса в  Death Stranding 2, а також став голосом Джека Пеппера — головного героя майбутньої  Mouse: P.I. for Hire.

Тим часом студія Naughty Dog готується випустити збірку сценаріїв обох частин The Last of Us і паралельно працює над новим проєктом Intergalactic: The Heretic Prophet, де головну роль зіграє Таті Габріель (Tati Gabrielle).

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.