Перейти к содержанию

Новости Глен Скофілд: «Можливо, я зрежисирував свою останню гру»

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Виконавчий продюсер Dead Space і режисер The Callisto Protocol Глен Скофілд (Glen Schofield) останні місяці тихо займався новим проектом, але все закінчилося не найкращим чином. Тому в пості в Linkedin він зізнався, що може більше не повернутися до розробки ігор в ролі режисера.

dead_space-29.thumb.jpg.af9badc507a653f0724025244b0f4275.jpg

Після відходу з Striking Distance Скофілд почав працювати над новим проектом разом зі своєю дочкою, яка має за плечима вісім років досвіду в індустрії. За словами Глена, ідея належала їй і представляла собою щось нове — «піджанр хоррора», якого він раніше не бачив.

Прототип зібрали силами невеликої команди в США і основної групи у Великобританії. Спочатку запланований бюджет проекту становив $17 мільйонів. Потенційні партнери хвалили концепт, йшли на другі і треті зустрічі. Але поступово цифри знижувалися — спочатку просили зменшити «апетити» до $10 млн, а потім і зовсім до $2–5 млн.

«Минулого місяця ми вирішили зупинитися. Деякі ідеї краще не реалізовувати взагалі, ніж робити дешево», — пише Скофілд. На закінчення геймдизайнер каже, що для нього AAA-розробка «здається віддаленою перспективою» і що він повернеться до творчості.

"Я сумую за всім цим — за командою, за хаосом, за радістю створення чогось для фанатів. Але, можливо, я зрежисирував свою останню гру. Хто знає? Якщо так, то дякую вам за те, що грали в мої ігри."

Глен Скофілд

Скофілд після новини про скасування проекту і розпуск команди попросив писати, якщо для «талановитих хлопців» знайдеться робота.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.