Перейти к содержанию

Новости Гейб Ньюелл пояснив свій статок у $9,5 млрд простою річчю — удачею

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Творець Steam і Half-Life, глава Valve Гейб Ньюелл (Gabe Newell) в новому інтерв'ю зізнався: його шлях до мільярдів не був частиною якогось геніального плану. Все склалося завдяки «купі везіння» і людям, з якими він працював.

00791.Zah8wgH.thumb.jpeg.62c7cab1194d0d1cc3905efbb2436c82.jpeg

У розмові з блогером Залкаром Салієвим (Zalkar Saliev) на YouTube Ньюелл чесно відповів на питання про різницю між мільярдерами і звичайними людьми: «У моєму випадку — це була удача. І ще я опинився в оточенні дійсно класних людей». Його статки зараз оцінюють у $9,5 мільярда, але сам Гейб не поспішає роздавати поради щодо збагачення і визнає: «Я не збираюся говорити в загальному. Я ніколи не обтяжував себе вивченням теми мільярдерів і тому подібного».

Він зазначив, що в багатьох популярних поясненнях успіху допускають так звану «помилку вижившого» — коли люди намагаються вивести закономірності на прикладі тих, хто досяг успіху, ігноруючи всіх інших.

"Коли я читаю що-небудь на цю тему, будь-який аналіз здається мені неспроможним. Існує таке поняття, як помилка вижившого: якщо вивчати людей з певної категорії, можна не помітити, що схожі риси зовсім не означають наявність причинно-наслідкового зв'язку. У моєму випадку мені просто дуже пощастило в багатьох напрямках."

Гейб Ньюелл

Ньюелл також згадав, як на початку кар'єри працював у Microsoft з такими особистостями, як Ніл Конзен (Neil Konzen), Даг Кландер (Doug Klunder) і Джефф Харберс (Jeff Harbers). Саме вони, за його словами, сильно вплинули на його розвиток. А далі — все знову вирішували вдалі «кидки кісток».

Наприкінці інтерв'ю він підсумував з типовим для себе гумором: «Було б класно сказати, що я просто чортівськи крутий чоловік, все це заслужив і все це — відображення моєї крутості, але насправді в цьому було до біса везіння».

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.