Перейти к содержанию

Новости Розробники The Witcher 4 хочуть зберегти дух The Witcher 3

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Старший наративний директор  The Witcher 4 Філіп Вебер (Philipp Weber) зізнався, що відчуває тиск через спадщину  The Witcher 3: Wild Hunt. Але, за його словами, порівнювати ігри за суто об'єктивними критеріями — не найкращий підхід.

00792.xEY3-N8.thumb.jpeg.22f4dc6f0b958855f87389ceee71d198.jpeg

У розмові з журналістом видання GamesRadar+ Вебер зазначив, що розуміє скепсис геймерів: «The Witcher 3 була однією з найкращих ігор в історії, як же вони збираються її перевершити?». Він визнає, що сам задає собі це питання — але не зациклюється на ньому.

«Я не дивлюся на відеоігри як на щось математичне», — каже Вебер. Девелопер впевнений, що оцінка ігор завжди суб'єктивна. Тому спроба перевершити успіх The Witcher 3 «математично» тут просто не спрацює.

Замість гонитви за рекордами команда CD Projekt RED робить ставку на збереження філософії, з якою створювалася The Witcher 3. За словами Вебера, ключовими моментами при розробці залишаються увага до деталей, турбота про світ і героїв, а також повага до гравця.

"Мені здається, найкращий спосіб віддати належне спадщині The Witcher 3 — це зберегти ту філософію, з якою ми тоді працювали: як робити гру, як по-справжньому дбати про деталі, як розповідати історії. При цьому у нас є нові питання, на які ми хочемо відповісти, тому що The Witcher 4 повинна відчуватися як повноцінне продовження, а не просто повторення пройденого. Ми прагнемо знайти здоровий баланс — рухатися вперед, пробувати нове, але при цьому з повагою ставитися до того, що вже було, не намагаючись за будь-яку ціну це перевершити."

Філіпп Вебер

Цікаво, що улюбленою частиною серії для Вебера залишається перша. Незважаючи на технічні недоліки і суперечливі механіки, саме вона викликала у нього найтепліші почуття. Цей особистий досвід він вважає важливим орієнтиром.

"Я знаю, у багатьох з нею [з оригінальною The Witcher] проблеми, але я її обожнюю. Головне — зробити так, щоб The Witcher 4 хтось дійсно полюбив. І, сподіваюся, це будуть ті ж люди, які люблять The Witcher 3, тому що наша філософія — як ми робимо ігри, як створюємо квести, що для нас означає The Witcher — залишилася колишньою."

Філіпп Вебер

Дата виходу четвертого «Відьмака» поки не оголошена, точний список платформ невідомий.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.