Перейти к содержанию

Новости Зі студії авторів LittleBigPlanet і Dreams пішов засновник Девід Сміт

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Студія Media Molecule, яку геймери можуть пам'ятати за дилогіями LittleBigPlanet і Tearaway, а також відносно недавньою Dreams, повідомила про серйозні зміни — команду покинув її засновник Девід Сміт (David Smith).

01677.HN3s4Yw.thumb.png.f19062591bcec732f0109c0d8e3a116b.png

На щастя, цього разу обійшлося без скандалів — Сміт вирішив піти за власним бажанням, щоб виділити більше часу для особистих творчих проектів, які не вдавалося поєднувати з роботою в студії. Наостанок Сміт подякував своїй команді за роки творчості і опублікував прощального листа:

"20 років тому я заснував Media Molecule разом із чудовими людьми. Здається, тільки вчора я працював над прототипом, який згодом перетворився на LittleBigPlanet. Сьогодні я оголошую, що залишаю студію, щоб зосередитися на особистих творчих проектах.
Основний кістяк Media Molecule вийшов з Lionhead — хаотичного джерела креативності та найкращого тренувального майданчика, про який я міг тільки мріяти. Media Molecule народилася під сильним впливом цієї нестандартної творчості і невгамовного прагнення створювати захоплюючі нові враження, в які ми глибоко віримо. Ми любимо створювати ігри, і тому, природно, нам хотілося поділитися цією радістю творчості з нашими гравцями. Я пишаюся тим, що всі ігри, які ми створили (і створюємо), пронизані духом творчості і радості. Ці роки були витрачені не дарма.
Останнім часом я все більше відчуваю непереборне бажання досліджувати по-справжньому сміливі ідеї і створювати речі, засновані на моїх особистих примхах. Хоча мені як і раніше дуже подобається творча динаміка роботи в Media Molecule, у добі просто не вистачає годин, щоб поєднувати роботу в MM з особистими проектами, не відмовляючись при цьому від міфічної істоти під назвою «баланс між роботою та особистим життям». Тому я прийняв непросте рішення піти з Media Molecule.
Сподіваюся, що в майбутньому я ще буду співпрацювати з MM і заглядати до старої команди час від часу. Мені дуже подобається працювати з цими людьми. Зараз команда зовсім інша, ніж була 20 років тому, але позитив і вільний обмін ідеями залишаються вірними духу, закладеному в основу компанії. Я залишаю її в надійних руках."

Девид Сміт

Про які саме проекти йдеться, Сміт не уточнив.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.