Перейти к содержанию

Новости Штраус Зельник про Ренді Пітчфорда: «Він може бути суперечливим, але я його люблю»

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

У травні ціна Borderlands 4 викликала хвилю обговорень після декількох суперечливих твітів глави Gearbox Software Ренді Пітчфорда (Randy Pitchford). Тоді ексцентричний девелопер відповів фанату, який переживав через можливу ціну в $80, словами: «Якщо ви справжній фанат, ви знайдете спосіб це здійснити [купити Borderlands 4 за $80]». Це викликало негативну реакцію і припущення, що такі висловлювання можуть нашкодити успіху Borderlands 4.

01021.6RoQJ6K.thumb.jpg.e1b874a4e86b499ce68dec7f627d144c.jpg

Однак це далеко не перший випадок, коли Пітчфорд опиняється в центрі уваги через свої різкі коментарі. В інтерв'ю IGN главу Take-Two (материнської компанії Gearbox) Штрауса Зельника (Strauss Zelnick) запитали, чи не боїться він чергового скандального твіту Пітчфорда.

"Перш за все, я люблю Ренді. Хочу, щоб це було офіційно сказано. Мені подобається його яскрава особистість. Я ціную його пристрасть, він один з найвидатніших творців ігор всіх часів. Іноді він може бути суперечливим — часом свідомо, часом ні. Але я все одно його шалено люблю."

Штраус Зельник

Що стосується ціни Borderlands 4, то Take-Two вирішила не підвищувати її до $80, як це зробили Nintendo і Microsoft з деякими новими іграми, а залишити на рівні $70. Зельник пояснив, що компанія завжди працює з гнучким ціноутворенням і хоче, щоб покупці відчували відмінне співвідношення ціни і якості.

"Ми завжди використовували гнучке ціноутворення і хочемо, щоб покупці сприймали Borderlands 4 як відмінну гру, в яку ми щиро віримо, при цьому отримуючи від неї відмінну цінність за свої гроші.
Ми дивимося на досвід користувача як на поєднання якості продукту і ціни. Наше завдання — завжди давати більше, ніж просимо."

Штраус Зельник

Подібний підхід глава Take-Two застосовує і до інших проектів, включаючи довгоочікувану Grand Theft Auto VI, про ціну якої поки ходять різні чутки — від $80 до $100. За словами Зельника, головне — щоб досвід гравців повністю виправдовував витрати.

Borderlands 4 з'явиться на ПК (Steam, Epic Games Store), Xbox Series і PlayStation 5 вже 12 вересня, а 3 жовтня з'явиться і на Nintendo Switch 2.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.