Перейти к содержанию

Новости Девелопер Subnautica 2 пояснив, чому нас тягне до виживання: «Ми всі маленькі мавпочки»

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Дизайнер Subnautica 2 Ентоні Галлегос (Anthony Gallegos) впевнений: любов до ігор про виживання пов'язана з древніми інстинктами. «Ми всі маленькі мавпочки. І мозку кожної подобаються укриття і їжа», — сказав він в інтерв'ю Edge, обговорюючи, чому жанр продовжує приваблювати геймерів, незважаючи на конкуренцію і зміни в підходах.

ss_075004b5e629b213b20fb8769ee10971a1b617a2.1920x1080.thumb.jpg.b8a8d2fa3d4992462920d312d79897fc.jpg

Галлегос згадує випадок з минулого, коли працював у студії Marvel. Один із співробітників привів дитину на роботу, і та запустила Astroneer — гру без звичного навчання. «Я подумав: ну, удачі тобі, малюк. А через пару годин він побудував базу, про яку я б і мріяти не зміг. Або це був геній, або механіки виживання настільки прості і природні, що зрозумілі будь-кому», — розповів дизайнер.

За його словами, цей універсальний доступний геймплей і є головною причиною, через яку жанр не втрачає аудиторії. «Якщо я бачу, що люди проходять весь контент Subnautica, а потім на деякий час йдуть до наступного патчу, мене це не турбує. Я знаю, чим вони займаються: просто переходять з однієї гри в іншу — з друзями або поодинці. Але вони грають у все підряд», — каже Галлегос. 

Він зазначає, що сучасні ігри все частіше роблять акцент на спільному або соціальному досвіді, відходячи від суворого «борись за життя» до більш м'яких умов. Це пов'язано і з тим, що геймери часто «стрибають» між проектами, не затримуючись в одному надовго.

Розмова про природу популярності сурвайвал-ігор зайшла на тлі непростого періоду для студії Unknown Worlds. Після того як видавець Krafton відправив у відставку керівництво, переніс реліз на 2026 рік і став відповідачем у позові з боку засновників, Subnautica 2 все ж продовжує розвиток.

Subnautica 2, яка буде активно звертатися до «мавпочок» всередині нас, повинна з'явитися в ранньому доступі на ПК (Steam, Epic Games Store) і Xbox Series в 2026 році. Також виживач увійде в підписку Game Pass.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.