Перейти к содержанию

Новости Головну роль у новій кіноадаптації Resident Evil виконає Остін Абрамс

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Ще минулого місяця інсайдер Деніел Ріхтман (Daniel Richtman) розкрив зав'язку сюжету нового фільму за мотивами Resident Evil і повідомив, що в ролі головного героя виступить якийсь Брайан у виконанні Остіна Абрамса (Austin Abrams) — зірки «Ходячих мерців», «Ейфорії» і «Гвинтівок». Майже через три тижні після витоку сам режисер Зак Креггер (Zach Cregger) підтвердив, що Абрамсу дійсно дісталася головна роль.

1a76433acc1e149ccc585163f42c8414.thumb.png.36890180de4c2695b23cf476e36f9c2a.png

Під час інтерв'ю YouTube-каналу Ringer Movies Креггер зізнався, що не дивився попередні кіноадаптації Resident Evil, порівнявши свою роботу з сиквелом «Зловісних мерців»:

"Моя нова робота зовсім не схожа на «Варвара» або «Орудія». Це буде щось божевільне на зразок «Зловісних мерців 2». Остін Абрамс — моя людина. З ним ми знімемо дивну, веселу і дику історію.
Цей фільм розповідає про те, як людина проходить шлях від точки А до точки Б. Це як подорож у реальному часі, протягом якої герой все глибше і глибше занурюється в безодню пекла. І це дійсно моє визнання в любові до ігор. Це історія, яку я хотів би написати, незалежно від того, чи отримав би я права на адаптацію серії чи ні. Просто так вийшло, що я сподобався відповідальним за Resident Evil людям. Так що, я можу пограти з цим матеріалом. Я роблю це, тому що вважаю, що цей фільм буде чортково крутим."

Зак Креггер

Прем'єра фільму запланована на 18 вересня 2026 року. Він створюється у партнерстві PlayStation Productions, Vertigo Entertainment і Constantin Film, а дистриб'ютором виступить Sony Pictures.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.