Перейти к содержанию

Новости Девід Хейтер нарешті пограв у Metal Gear Solid V — і йому сподобалося

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

На відміну від інших частин Metal Gear Solid, в The Phantom Pain Снейка озвучив не Девід Хейтер (David Hayter), а Кіфер Сазерленд (Kiefer Sutherland). Хейтер довгий час обходив «Фантомний біль» стороною, стверджуючи, що знайомство з нею стало б «60 годинами приниження». Однак нещодавно актор все-таки долучився до MGSV.

ss_067293ab0472c8701d8eda13e1a870484aedb7e4.1920x1080.thumb.jpg.981e366e784c791be7f55803265a934e.jpg

Напередодні швидкого релізу Metal Gear Solid Δ з Хейтером поспілкувався журналіст PC Gamer. Артист визнав, що не дарма спробував п'яту частину.

"Я не хотів грати в цю гру, оскільки вважав, що вона ранить мої почуття. А потім, знаєте, минуло 10 років, і я подумав: «Ой, та до біса мої почуття. Яка різниця?» <...> Я сценарист і заробляю тим, що мене постійно звільняють, в сенсі рано чи пізно мене звільняють буквально з будь-якого проекту, над яким я працював, і я не дитина. Я подумав: «Не будь дитиною і пограй». І пограв. Прекрасна гра."

Крім усього іншого, цей досвід допоміг Хейтеру зрозуміти шанувальників The Phantom Pain. Раніше актора зачіпало те, що хтось полюбив гру, створену без його участі, а тепер Хейтер і сам віддав їй належне.

"Я запитував у фанатів: «Яка Metal Gear вам подобається найбільше?» І коли вони називали Metal Gear Solid V, я думав: «Блін, якого біса? Ну, типу, дякую. Ви теж мене хочете подряпати? Може, ще бризнете лимонним соком на рану?» А потім я пограв і такий: «Мабуть, це мій улюблений геймплей в серії».
Те, що ти можеш перезапускати сценарій і [ворожий] солдат щоразу буде робити одне й те саме, але ти можеш вибирати різні маршрути і тактики нападу, робить гру схожою на подорож у часі... Так що так, було круто. Особисто я все пробачив."

Хейтер також запевнив, що він не тримає зла на Кіфера Сазерленда. Якось колеги навіть зустрілися в барі, випили і добре провели час.

Вже 28 серпня світ побачить вищезгадану Metal Gear Solid Δ — ремейк MGS3. Перевидання з'явиться на ПК (Steam), PlayStation 5 і Xbox Series.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.