Перейти к содержанию

Новости Розробників BioShock 4 скорочують — студію Cloud Chamber очолив Род Фергюссон

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

На початку місяця генеральний менеджер франшизи Diablo Род Фергюссон (Rod Fergusson) оголосив про свій відхід з Blizzard Entertainment після 5 років роботи. З того часу гравці задавалися питанням, чим же він займатиметься тепер? Відповідь не змусила себе довго чекати — Фергюссон повернувся в 2K і очолив студію Cloud Chamber, яку сформували наприкінці 2019 року для розробки BioShock 4.

bioshock_4-hero.thumb.jpg.e784bf00b37a8fd0074bf83019ff0352.jpg

Варто зазначити, що для Фергюссона це не перший досвід роботи з BioShock — більше десяти років тому він приєднався до команди BioShock Infinite і допоміг нормалізувати виробництво гри. Про свою нову посаду Фергюссон оголосив особисто в соціальних мережах:

"Будьте ласкаві, дозвольте мені поділитися новинами.
Як деякі з вас вже здогадалися, я повертаюся в 2K в якості нового глави франшизи BioShock, щоб вести вперед серію, яка дуже багато для мене значить. Я буду керувати Cloud Chamber і курирувати розробку наступної BioShock, а також розширення франшизи, таких як фільм від Netflix, що знаходиться у виробництві.
Хоча я і радий приступити до роботи в найближчі тижні, я розумію, що реструктуризація студії — непростий час для команди. Я глибоко вдячний за виконану роботу і сповнений рішучості створити ту BioShock, якою ми будемо пишатися і яка сподобається нашим гравцям.
А поки нас чекає бурхлива робота з адаптації, і я з нетерпінням чекаю можливості поділитися подробицями."

Род Фергюссон

Як можна здогадатися з фрази про реструктуризацію, призначення Фергюссона не пройшло безболісно для студії. Недавні побоювання розробників підтвердилися, і тепер в Cloud Chamber проходять скорочення. Точна кількість звільнених поки невідома.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.