Перейти к содержанию

Новости Кодзіма відзначив 62-й день народження і розповів про концепт Death Stranding 3

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Легендарний гейм-дизайнер Хідео Кодзіма (Hideo Kojima) нещодавно відсвяткував 62-й день народження і звернувся до фанатів в X. Він подякував шанувальникам за привітання та ілюстрації і пообіцяв продовжувати створювати проекти «до кінця життя».

d32c714dbae9f2b6d32884bff7c4136e.thumb.jpeg.2ba9c16c9109d64eceb680a4eb55456f.jpeg

"Сьогодні мені виповнилося 62 роки. Я отримав безліч привітань з днем народження, ілюстрацій і повідомлень з усього світу. Дуже дякую. Я маю намір продовжувати творити стільки, скільки буду жити. Мій підхід до творчості полягає в тому, щоб не перепрацьовувати і працювати спокійно, при цьому я буду викладатися на повну навіть після 60 років. Я буду дбати про своє здоров'я щодня. Дякую за вашу постійну підтримку."

Хідео Кодзіма

Розмірковуючи про вік і здоров'я, розробник зазначив, що серйозна хвороба під час пандемії змусила його усвідомити, наскільки люди чекають від нього нових проектів у дусі Metal Gear. Це надихнуло його на створення майбутньої гри Physint.

Крім ігор, Кодзіма не відмовився від ідеї зняти фільм. Він розраховує приступити до цього проекту після виходу Physint, приблизно через п'ять-шість років. За десятиліття кар'єри Кодзіма справив величезний вплив на індустрію відеоігор, починаючи з середини 80-х років, і навіть зараз продовжує експериментувати і намагатися створювати щось унікальне.

У X сотні фанатів привітали творця. Кодзімі дякували за Metal Gear, Death Stranding, внесок в індустрію і бажали довгого продуктивного життя.

Також Кодзіма поділився деталями про майбутнє франшизи Death Stranding. Він вже придумав концепт третьої частини, але не збирається особисто займатися її розробкою. Під час Death Stranding 2 World Strand Tour він пояснив, що фінал другої гри став для нього завершенням першої та другої частин серії. «На даний момент я не планую робити [Death Stranding 3], — заявив він. — Але концепцію третьої частини я вже написав і зберіг».

При цьому геймдизайнер сподівається, що хтось інший втілить його ідею в життя. Поки невідомо, скільки доведеться чекати і чи вийде взагалі Death Stranding 3. Проте Кодзіма залишає фанатам надію побачити продовження, нехай і не від нього самого.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.