Перейти к содержанию

Новости The Division 2 повернулася до життя завдяки команді з п'яти осіб

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Ubisoft на gamescom представила плани щодо розвитку Tom Clancy’s The Division 2, включаючи новий великий проєкт — The Division 2: Survivors. Грі вже більше шести років, але вона продовжує отримувати додатковий контент. Цікаво, що в якийсь момент її доля виглядала туманною.

72c6a4b60bf4699332d3b828667f534a.thumb.jpg.d6d4761d1e6dd0df130d5b4d6d25953e.jpg

У соціальних мережах Палл Хоффстайн (Palle Hoffstein), арт-продюсер Massive Entertainment, розповів, як маленька команда з п'яти розробників взялася «врятувати» The Division 2, коли постачання контенту фактично зупинилося. Їхня мета була не просто продовжити життя проекту на рік або два, а створити щось більше і довговічне.

У нас було всього п'ять чоловік, щоб перезапустити Division 2. П'ять! Про що ми думали? Ах, це було весело.
Коли ми з кількома колегами зібрали маленьку команду, щоб воскресити TD2, у мене не було ніякого бажання тягнути ще рік або два, щоб гра знову згасла. Мета, яку ми вважали можливою здійснити, полягала у створенні чогось більшого і довговічного. Приємно це бачити, але попереду ще так багато всього, що ми хочемо зробити.
Запуск гри — це складно, і я мав можливість допомогти з цим кільком іншим проектам. Але тут все здавалося ще складнішим, та ще й з мінімальною дорожньою картою, як взагалі це зробити. Іншими словами, це було цікаво. Мені важко відмовлятися від чогось цікавого.
Я припускав, що найбільшою проблемою стане підбір персоналу, і так [і сталося]. Студії планують штат на роки вперед, щоб усі були зайняті і розподілені. Ми створили проблему, опинившись командою, для якої були потрібні позиції, не передбачені в жодній таблиці. Нас не повинно було існувати.

Палл Хоффстайн

Хоффстайн також зазначив, що під час кросовер-івенту з Resident Evil він міг бути «останньою людиною» в команді The Division 2.

"Я, напевно, був останньою людиною в команді D2, хто займався запуском контенту по Resident Evil. Ми вже закінчили. А через кілька тижнів мене попросили провести ще одну подію з одягом для D2. Незважаючи на відсутність художників, я сказав: «Гаразд». Я думав, що якось викручуся, лол."

Палл Хоффстайн

Нагадаємо, перша частина серії Tom Clancy’s The Division дебютувала в 2016 році, занурюючи гравців у боротьбу з мародерами, стрільцями та організованою злочинністю за Нью-Йорк. The Division 2 вийшла в 2019 році і стала ще одним «сервісом» Ubisoft, хоча після релізу виникли труднощі з випуском контенту.

Tom Clancy’s The Division 2 доступна на ПК (Steam, Epic Games Store), Xbox і PlayStation. До 1 вересня на майданчику Valve гру можна купити зі знижкою 80%.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.